Cristi007 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Salutare !! Astept cateva sugestii pt soft enduro in acest w.e pe langa Bucuresti ...suntem o gasca mica ...incepatori ...exceptand Ciolpani si alte trasee consacrate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosnkf Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Vino la branesti k dak e frumos iesim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Aprilie 11, 2014 Autor Share Postat Aprilie 11, 2014 O idee foarte buna !!! Daca vremea e ok ...cu cea mai mare placere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu_xpert Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Am gasit o super locatie pe neaslov. Merita facut un traseu in amonte pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Aprilie 11, 2014 Autor Share Postat Aprilie 11, 2014 Din cunostintele mele geografice , neaslov nu e prea aproape de bucuresti ...repet suntem o gasca de incepatori ...prefer ceva drumuri forestiere aproape de bucuresti , paduri , etc...desi detin platforma pt transport moto ...nu cred ca e cazul sa plec spre creste din muntii bucegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 io cred ca cea mai buna idee pt we in zona bucuresti e berea! ymmv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Din pacate ploua! Asa ca maine...adica sambata e naspa de iesit! Amatori de soft enduro gasesti pe topicul de soft-enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Din cunostiintele mele geografice, neaslov e Neajlov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Daca nu e prea soft pentru voi, puteti merge pe malul Argesului pana la Oltenita si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 (editat) Salutare, daca iesiti dati de stire ca as vrea sa merg si eu, oricum ma oftic acum stand cu ochii lipiti de fereastra...eu sunt cu un endurache de 125. Numai bine! Editat Aprilie 12, 2014 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Aprilie 12, 2014 Autor Share Postat Aprilie 12, 2014 (editat) O idee foarte buna cu malul argesului...multam doctor X Salutare, daca iesiti dati de stire ca as vrea sa merg si eu, oricum ma oftic acum stand cu ochii lipiti de fereastra...eu sunt cu un endurache de 125. Numai bine! Toti suntem detinatori de 125cc 2T ...eu detin si platforma ..3moto.. dar pot imprumuta si o duba pt vreo 6 moto ...oricine din categoria "novice" e bine venit ...idei , sugestii , trasee noi ...intalniri Editat Aprilie 12, 2014 de Cristi007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Pe vremea asta nu prea avem zvac! Ai rabdare pana cand iese soarele! Caci trasee ptr endureala sunt o gramada si langa si departe de Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Aprilie 12, 2014 Autor Share Postat Aprilie 12, 2014 Nu am avut rabdare ...am tras cateva ture azi ... undeva la iesirea din 1Decembrie ...am parcat undeva lanag podul de peste arges ...la recumandarile de mai sus ...am dat peste o balastiera ...ceva noroi ...cateva hopuri de sarit ...a fost un mod de a petrece sambata 12.apr.2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Bravo! Maine va fi o zi mai uscata! Iesiti si maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Oameni buni vreau si io sa ies maine...care pe unde ieaiti? Am chef de ceva balti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Aprilie 12, 2014 Autor Share Postat Aprilie 12, 2014 Maine o zi perfecta de plimbare !! Dar cu sarbatoarea asta " florineasca " ...avem de petrecut . Pt zilele urmatoare orice idee de organizare - plimbare ...e binevenita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate