theos_ Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 Felicitari! Imi place cum a iesit! Parere personala, pune-i numarul in prelungirea seii, te mai fereste de mizeriile de pe asfalt. Multumesc ! Din cauza ploii nu am iesit cu ea la plimbari. Asa am zis si eu, daca va fi nevoie o sa mut numarul in spatele seii sau montez o aripa mica (in genul celei din fata). » Post actualizat in 04 Sep 2014 12:33 Apare foarte putin in videoclipul facut la Brasov, intalnirea Custom Wheels Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Multumesc ! Din cauza ploii nu am iesit cu ea la plimbari. Asa am zis si eu, daca va fi nevoie o sa mut numarul in spatele seii sau montez o aripa mica (in genul celei din fata). Mai repede o bucatica de aripa pe care sa stea numarul, asa o vad eu De la un punct in colo tie trebui sa-ti placa, restul de pareri sunt optiuni pesonale. Stiu cum este ca sunt si eu bagat in 4 proiecte diferite, dar din varii motive n-am finalizat niciunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 Mai repede o bucatica de aripa pe care sa stea numarul, asa o vad eu De la un punct in colo tie trebui sa-ti placa, restul de pareri sunt optiuni pesonale. Stiu cum este ca sunt si eu bagat in 4 proiecte diferite, dar din varii motive n-am finalizat niciunul. Cand vad ce mobre ai la semnatura.... xs400 si vx800 sunt perfecte pentru .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Cand vad ce mobre ai la semnatura.... xs400 si vx800 sunt perfecte pentru .... D-aia am ajuns sa merg cu scuterache. Am bagat destui bani in diverse piese pentru a obtine aspectul dorit, XS-ul il gasesti la topicul de XS-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 Poze de ieri (din pacate tot cu telefonul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Bunul gust e la el acasa! Place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 Multumesc ! Motocicleta a iesit la vanzare, vreau sa trec iar la supersport. :| http://olx.ro/oferta/cafe-racer-honda-custom-ID2jeiT.html » Post actualizat in 12 Sep 2014 07:37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Intreaba RAR-ul ceva de cadrul modificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 12, 2014 Autor Share Postat Septembrie 12, 2014 Codita este schimbata dar este tot in acelasi gen, nu este hard tail sau mai stiu eu ce. Nu sunt probleme, » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:49. . . Motocicleta a plecat azi de la mine. Din fericire a ajuns la o cunostinta tot in Craiova. S-o stapaneasca sanatos, sa se bucure de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MistreKul Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Foarte frumos proiectul si rezultatul final! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 12, 2016 Autor Share Postat Februarie 12, 2016 Foarte frumos proiectul si rezultatul final! Thank you, my friend ! Poate ne vedem pe la John la o bere sa discutam despre Inazuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MistreKul Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Eu as fi vrut sa ma duc azi, dar e cam frig. Poate ne vedem maine pe la el? Daca o fi si el la garaj, ca nu am sunat sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 frate! sunt bolnav de cultura cafe racing-ului! adauga-ma an prieteni pe facebook! https://www.facebook.com/christian.arapu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate