Tzitzicat Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 (editat) Jerez Guintoli, dupa casca Parca a probat si specificatiile pt 2018 si 2019 Si poza e din 2017....deci Aruba Editat Februarie 5, 2019 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 2 minutes ago, Tzitzicat said: Jerez Guintoli, dupa casca Parca a probat si specificatiile pt 2018 si 2019 Aproape complet corect. N-ai nimerit circuitul. E chiar la "shakedown-ul" de la Sepang de acum câteva zile. E pe motocicleta (șasiu + motor) spec 2019. 2 minutes ago, Tzitzicat said: Ah, Melandri. Și jur că l-am recunoscut după meclă. Dup-aia am văzut numărul de pe tricou. Am nimerit-o doar cu echipa italiană. Unde e acolo de e așa mândru de el? Pe Stelvio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 19 minute, PzKpfW a spus: Ah, Melandri. Și jur că l-am recunoscut după meclă. Dup-aia am văzut numărul de pe tricou. Am nimerit-o doar cu echipa italiană. Unde e acolo de e așa mândru de el? Pe Stelvio? Pinzolo to Madonna, pe langa Trento Se pregatea pentru cursa din Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 Vettel, Triumph Tiger T100. Pot numi cursa și anul: MP al Ungariei 2018. Prima cursă după moartea lui Sergio Marchionne. El și toată echipa purtau banderole negre. Omul e pasionat de motociclete clasice. Deține câteva. Suzuki T500 BMW R69S Kawasaki H2 Mach IV Suzuki 750GT MV Agusta 750S Astea fiind doar cele despre care a aflat presa pentru că a venit cu ele la curse. Probabil că mai are multe clasice prin garaj. Pe lângă, mai are și motociclete contemporane (BMW R9T, KTM 390 și 690 Duke, Suzuki GSX R750, BMW S1000RR). Și o Vespa clasică, customizată, primită cadou de la echipă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Vettel, Triumph Tiger T100. Pot numi cursa și anul: MP al Ungariei 2018. Prima cursă după moartea lui Sergio Marchionne. El și toată echipa purtau banderole negre. Omul e pasionat de motociclete clasice. Deține câteva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 Piloții - eventual echipa, motocicletele, circuitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 Circuit ricardo tormo Probabil vara tarzie,copacii infloriti,soare abundent,vant slab. Dupa umbra e dupamasa,in jur de 5 Temperatura ~26 grade Acum 1 minut, P T R a spus: Circuit ricardo tormo Probabil vara tarzie,copacii infloriti,soare abundent,vant slab. Dupa umbra e dupamasa,in jur de 5,dimineata putin probabil,daca e cursa, poate daca sunt teste. Temperatura ~26 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 Acum 2 minute, P T R a spus: Circuit ricardo tormo Probabil vara tarzie,copacii infloriti,soare abundent,vant slab. Dupa umbra e dupamasa,in jur de 5 Temperatura ~26 grade Imi dau cu parerea In prin plan...Hafizh Syahrin? Petronas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 2 hours ago, P T R said: Circuit ricardo tormo Corect! 2 hours ago, P T R said: Probabil vara tarzie,copacii infloriti,soare abundent,vant slab. E de acum două zile poza 2 hours ago, Tzitzicat said: Hafizh Syahrin? Petronas? Nu. Sunt motociclete de Moto3. Pun poza originală, care conține mai multe informații. Unul dintre piloți este cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 Fenati? parca era...retras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 (editat) Chiar el. A fost retras cu forța de către FIM, dar revine la Moto3 în 2019 după eforturile celor de la Dorna. Culmea, tot la "Marinelli Snipers" (rebotezată Team O pentru 2019). Celălalt e în mod evident coechipierul lui, Tony Arbolino Editat Februarie 9, 2019 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 MM+Alonso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Acum 7 minute, george05 a spus: MM+Alonso? Alonso....da MM e cu 12 ani mai tanar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Nu-mi dau seama cine este al 2-lea. Aceeași generație cu Alonso, dar a ajuns în F1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Acum 2 minute, PzKpfW a spus: Nu-mi dau seama cine este al 2-lea. Aceeași generație cu Alonso, dar a ajuns în F1? Campion la Le Mans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 3 hours ago, Tzitzicat said: Campion la Le Mans M-ai prins. Chiar nu știu. Vrei să spui câștigător al cursei de 24 de ore? Sau campion în WEC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Ii leaga o prietenie veche Castigator cu Aston Martin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 L-am găsit pe net. Nu-l știam decât după nume, la față nu-l văzusem. Poate-l știe altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Dupa un search scurt pe net l-am gasit și eu. La fel, numele mi-e cunoscut, in schimb la fața nici o șansă. Doar ca semana cu MM când era mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Hai sa mai pun eu una Nu am gasit niciuna color Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 McLaren Ford M26. Numărul 7, ar fi mașina lui Hunt. Dar casca nu este. Ori e alt pilot în mașina lui, ori el cu altă cască. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 13 minute, PzKpfW a spus: McLaren Ford M26. Numărul 7, ar fi mașina lui Hunt. Dar casca nu este. Ori e alt pilot în mașina lui, ori el cu altă cască. Evident ca e alt pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 OK. Nu știu. Ceilalți piloți McLaren din era respectivă (Tambay, Mass) aveau căști cu desen mai clasic, nu sunt ei. Aduce puțin cu casca lui Beloff, dar nu are cum să fie el, nici nu cred că era major pe vremea aia. A ajuns parcă să testeze pentru McLaren până la urmă, dar prin anii '80. Și Gilles Villeneuve a făcut câteva curse pentru ei înainte să-l fure Ferrari, dar nu cred că a mers vreodată pe M26. Nah... cam atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 12 minute, PzKpfW a spus: OK. Nu știu. Ceilalți piloți McLaren din era respectivă (Tambay, Mass) aveau căști cu desen mai clasic, nu sunt ei. Aduce puțin cu casca lui Beloff, dar nu are cum să fie el, nici nu cred că era major pe vremea aia. A ajuns parcă să testeze pentru McLaren până la urmă, dar prin anii '80. Și Gilles Villeneuve a făcut câteva curse pentru ei înainte să-l fure Ferrari, dar nu cred că a mers vreodată pe M26. Nah... cam atât. Jordan, Eddie Born: Dublin, March 30 1948. Lives Oxford, England. Married, four children. Career: banker who took up kart racing as a hobby. Won Irish kart championship 1971. Began competing in single-seaters 1974. Won three Formula Atlantic races 1977. Won Irish Formula Atlantic Championship 1978 and competed in British F3 Championship. In 1979, made his F2 debut, test-drove a McLaren F1 car and set up Eddie Jordan Racing. Retired as a racing driver in 1980 and concentrated on building up his team, winning FIA F3000 Championship (Jean Alesi, Reynard-Mugen) 1989. In 1991 he established Jordan Grand Prix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate