Victor_vclic Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Am un Peugeut V-Clic cu care tocmai am luat in plin o groapa adanca 17cm, cu marginile in unghi drept, la viteza mare. Am trecut cu bine peste groapa insa scuterul s-a zgaltait zdravan. Ce-ar trebui sa verific dupa aceasta patanie? Ce se stramba/crapa de obicei in astfel de cazuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanim Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 verifica jantele de indoituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Incearca sa nu mai pui in aceiasi propozitie , viteza mare si v-clic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Verifica janta sa fie ok, cauciucul sa nu aiba galme si jambele sa nu curga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Jantele si anvelopele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Plombele din gura si pietrele de la rinichi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurgr Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 karma, erai pe +, eu dupa ce am dat intr-un patrat de beton (canalizare) nu am mai mers ok vreo 3 saptamani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate