stfan Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Rasfoind acest forum am constatat ca sunt destule motoare care au probleme la vibrochen, de regula la una din biele. In zona mea stiam ca exista o firma care se ocupa printre altele si de metalizari / rectificari diverse componente metalice. Astfel, azi intalnindu-ma cu patronul firmei respective am profitat de moment sa-i cer niste detalii referitor la posibilitatea si existenta tehnologiei necesare metalizarii urmata de rectificarea unui vibrochen moto, discutie care s-a finalizat cu o plimbare in atelier unde mi-a aratat masinile din dotare si evident ca raspunsul primit a fost unul pozitiv, metalizarea facandu-se folosind tehnologia arc-spray. Referitor la costurile operatiunii, sunt in jur de 100E in acest pret intrand metalizare / rectificare palier si biele. Adresa firmei si detalii, aici: http://www.microplasma.ro/servicii_3.htm Nu am nici un interes in a face reclama nimanui ci doar incerc sa transmit o informatie celor care au nevoie de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Bine de stiut, salvam la bookmarks. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Rasfoind acest forum am constatat ca sunt destule motoare care au probleme la vibrochen, de regula la una din biele. In zona mea stiam ca exista o firma care se ocupa printre altele si de metalizari / rectificari diverse componente metalice. Astfel, azi intalnindu-ma cu patronul firmei respective am profitat de moment sa-i cer niste detalii referitor la posibilitatea si existenta tehnologiei necesare metalizarii urmata de rectificarea unui vibrochen moto, discutie care s-a finalizat cu o plimbare in atelier unde mi-a aratat masinile din dotare si evident ca raspunsul primit a fost unul pozitiv, metalizarea facandu-se folosind tehnologia arc-spray. Referitor la costurile operatiunii, sunt in jur de 100E in acest pret intrand metalizare / rectificare palier si biele. Adresa firmei si detalii, aici: http://www.microplasma.ro/servicii_3.htm Nu am nici un interes in a face reclama nimanui ci doar incerc sa transmit o informatie celor care au nevoie de ea. Nu cred ca tine lucrarea la motoarele de 15 000tr/min si peste 100cai. Poate la masini, unde rar turatia depaseste 5000ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 Nu cred ca tine lucrarea la motoarele de 15 000tr/min si peste 100cai. Poate la masini, unde rar turatia depaseste 5000ture. Poate ca nu, poate ca da, mai trebuie studiata problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 in race mod nu tine dar cu hobbyul asta de la noi si daca au si preturi bune se poate incerca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) 1. e viLbrochen 2. ar trebui la oferte de service Editat Aprilie 24, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Da, ese poate rectifica... dar nu prea merita... la cele la care apar probleme cu vibrochenul de regula sunt motoare mai vechi uzate. Daca cumperi un vibrochen din dezmembrari tot acolo ajungi la pret. si ii mai simplu. Daca se face rectificare , fara incarcare, ai nevoie si de cuzineti speciali, iar daca se incarca ii mai complicat cu tratarea termica nu prea are sens.... M-am interesat si eu am avut probleme cu vibrochenul si de meserie sunt si inginer... nu ii asa simplu si nu prea merita Editat Aprilie 24, 2014 de emil.gabor88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Se poate face de proba o lucrare pe un motor de sportiva cu vilbrochenul afectat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Nu am nici un interes in a face reclama nimanui ci doar incerc sa transmit o informatie celor care au nevoie de ea. Nimeni de pe acest forum nu poate raspunde, poate doar reprezentantii firmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Multumesc pentru informatii Stefan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate