pstefan Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) http://www.motorcycleplanet.co.uk/products/274-GIVI-E460N-Top-Box-Monokey/ am cumparat ieri un topcase sh ca in link-ul de mai sus. L-am montat pe moto,numai ca pana am ajuns in casa am si pierdut cheile. Butucul este incuiat, capacul este deschis dar nu am surubele pe dinauntru sa scot mecanismul. Cine ma ajuta sa desfac butucul? Editat Aprilie 25, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Se demonteaza bolturile de la balamale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Mersi dar nu cred ca pot sa fac asta fara sa stric ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Atunci lasa pe cineva care stie...este destul de usor ai nevoie de un dorn de dimensiunea boltului si un ciocan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 poate asa!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 la ce sa mai scoata bolturile, daca are capacul deschis??? am eu exact modelul asta, numa ca e de 2 casti iti las pe pm nr sa vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 poate asa!? La asta ma gandeam si eu, dar nu cred ca merge. La topcase in general cateii sunt ca la contact, decupati cu gaura pt. cheie, nu stiu daca reuseste asa. La casa, lacate, sunt simpli, cilindrici, acolo merge fortat ca in film... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 ar putea sa decupeze plasticul in dreptul inchizatorii sau ...un lacatus bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Incearca mai multe chei de usa de dacia 1300 , eu am gasit una sa se potriveasca la un givi e28.Poti gasi chei multe la un centru de dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 vezi ca totusi, are un surubel. ala tine o placa de metal, care tine butucul,,,,,, ar trebui sa mearga asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Ar fi o posibilitate sa gasesc pe cineva care are chei givi cu codul 060 Surubul nu pare sa tina nimic Editat Aprilie 25, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 In loc de cheie, burghiu de otel, cu avans mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Cauta pe forum la chei pierdute de motociclete si este un tip pe grivitei care taie chei de contact prin citire cu laser. Suna-l, te duci cu topcase-ul la el. Nu strica incuietoarea aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 In caz ca strici incuietoarea si esti nevoit sa o gauresti nu este problema, butucul il gasesti pe louis la accesorii Givi, relativ vine destul de repede prin KronauMoto si cu alte 3 chei . Iti spun din propria experienta ca eu am pierdut cheile in Bulgaria si panarama draq era ca, castile erau incuiate in topcase asa ca nu am avut decat sa gauresc butucul cu ajutorul unui Bulgar si a unei bormasini...in maxim 2 saptamani mi l`am montat la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 ai incercat cu cheia de la motor ? totusi ai posibilitatea sa faci o decupatura in dreptul butucului pe interior din cite vad.plasticul nu-i bai se poate lipi la cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 Am gasit mai multe informatii pe adv rider. Se pare ca daca gasesc un service de chei care are taietor de chei electronic si software de chei gen Silca Soft, atunci am doua posibiltiati pentru a face cheia potrivita doar cu codul de pe ea: First off , there are several series used by Givi , these are the ones I know off:0-200 , like in Kennybody's first post. These are a very common key for automotive accesories. In the original post , you call the depths 1 , 2 , 3. But they are really 0 (no cut) , 1 (shallow cut) and 2 (deep cut). So the cuts for the pic you posted are: 12010.Any locksmith with an electronic key cutter should be able to cut you a key by code.This key type is the 89 serie by L&F.With this key , its is VERY commom for keys with a deep cut to break off in the lock. If yours has a deep cut in one of the first 2 spaces (counting from the head of the key) , you might want to replace it , or get it rekeyed.Alternatively you could also get the key copied , but cut only on 1 side. It will then only work when inserted the correct way , but it will last much longer.The key blank for this serie is LF12 (Brand= Silca)0-210 , the THIN blade key. Is a completely different series. Its produced by Zadi , an Italian company that makes motorcycle locks. These are far less common.The key blank for this serie is BT2 (Brand= Silca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Dupa cum spune si smok3 mai sus, nu te mai chinui cu centrele de copiat chei, o sa bati drumuri degeaba si in final iesi mai scump decat schimband incuietoarea cu una noua + cheile aferente. http://www.louis.de/_301c530b2bc3a628fb9967ea0aa6f89478/index.php?topic=search&searchterm=givi+repl+lock&cmd.x=0&cmd.y=0 Ai de unde alege, dupa nevoi . Daca de ex. ai topcase + laterale toate monokey, iti iei un set d-ala de 3 incuietori si le schimbi la toate -> o sa ai o singura cheie pentru tot sistemu de bagaje + 5 chei de rezerva. Am fost in situatia ta, am incercat sa fac o copie dupa ultima cheie de la topcase si dupa cateva intrebari pe la mesteri am lasat-o balta si am luat setu' de 3 incuietori. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 Am alt set de 3 cutii trekker cu o singura cheie pt toate. Topcase-ul asta l-am luat pt tavaleala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 la un centru de copiat chei, lasi topcase-ul si intr;o zi e gata, mie mi-a luat 25 lei in Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Am fost in 3 locuri : raspuns , 1)putem copia cheie dupa butuc (60 lei , nu azi) 2)nu se poate 3)trebuie sa ma intorc in alta zi, sa vina cu sculele lui sa desfaca , etc. Ah , si topcase-ul e montat pe motocicleta, nu il pot lasa nicaieri Optez pentru varianta, il scot cu bormasina si cumpar cilindru + chei . Daca era 25 de lei faceam cum zici tu , Editat Aprilie 28, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 cand am zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Vorbeste cu Profesorul ak cstelia . El a rezolvat o astfel de problema la topcase-ul meu . Editat Aprilie 29, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate