Sari la conținut

pierdut chei topcase. cum desfac


pstefan
 Share

Postări Recomandate

http://www.motorcycleplanet.co.uk/products/274-GIVI-E460N-Top-Box-Monokey/

 

am cumparat ieri un topcase sh ca in link-ul de mai sus. L-am montat pe moto,numai ca pana am ajuns in casa am si pierdut cheile. Butucul este incuiat, capacul este deschis dar nu am surubele pe dinauntru sa scot mecanismul. Cine ma ajuta sa desfac butucul?

Editat de pstefan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate asa!?

La asta ma gandeam si eu, dar nu cred ca merge. La topcase in general cateii sunt ca la contact, decupati cu gaura pt. cheie, nu stiu daca reuseste asa. La casa, lacate, sunt simpli, cilindrici, acolo merge fortat ca in film...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cauta pe forum la chei pierdute de motociclete si este un tip pe grivitei care taie chei de contact prin citire cu laser. Suna-l, te duci cu topcase-ul la el. Nu strica incuietoarea aiurea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In caz ca strici incuietoarea si esti nevoit sa o gauresti nu este problema, butucul il gasesti pe louis la accesorii Givi, relativ vine destul de repede prin KronauMoto si cu alte 3 chei . Iti spun din propria experienta ca eu am pierdut cheile in Bulgaria si panarama draq era ca, castile erau incuiate in topcase asa ca nu am avut decat sa gauresc butucul cu ajutorul unui Bulgar si a unei bormasini...in maxim 2 saptamani mi l`am montat la loc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit mai multe informatii pe adv rider. Se pare ca daca gasesc un service de chei care are taietor de chei electronic si software de chei gen Silca Soft, atunci am doua posibiltiati pentru a face cheia potrivita doar cu codul de pe ea:

 

First off , there are several series used by Givi , these are the ones I know off:

0-200 , like in Kennybody's first post. These are a very common key for automotive accesories. In the original post , you call the depths 1 , 2 , 3. But they are really 0 (no cut) , 1 (shallow cut) and 2 (deep cut). So the cuts for the pic you posted are: 12010.
Any locksmith with an electronic key cutter should be able to cut you a key by code.
This key type is the 89 serie by L&F.
With this key , its is VERY commom for keys with a deep cut to break off in the lock. If yours has a deep cut in one of the first 2 spaces (counting from the head of the key) , you might want to replace it , or get it rekeyed.
Alternatively you could also get the key copied , but cut only on 1 side. It will then only work when inserted the correct way , but it will last much longer.
The key blank for this serie is LF12 (Brand= Silca)


0-210 , the THIN blade key. Is a completely different series. Its produced by Zadi , an Italian company that makes motorcycle locks. These are far less common.
The key blank for this serie is BT2 (Brand= Silca)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum spune si smok3 mai sus, nu te mai chinui cu centrele de copiat chei, o sa bati drumuri degeaba si in final iesi mai scump decat schimband incuietoarea cu una noua + cheile aferente.

 

http://www.louis.de/_301c530b2bc3a628fb9967ea0aa6f89478/index.php?topic=search&searchterm=givi+repl+lock&cmd.x=0&cmd.y=0

 

Ai de unde alege, dupa nevoi :). Daca de ex. ai topcase + laterale toate monokey, iti iei un set d-ala de 3 incuietori si le schimbi la toate -> o sa ai o singura cheie pentru tot sistemu de bagaje + 5 chei de rezerva. Am fost in situatia ta, am incercat sa fac o copie dupa ultima cheie de la topcase si dupa cateva intrebari pe la mesteri am lasat-o balta si am luat setu' de 3 incuietori.

 

Spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost in 3 locuri : raspuns ,

1)putem copia cheie dupa butuc (60 lei , nu azi)

2)nu se poate

3)trebuie sa ma intorc in alta zi, sa vina cu sculele lui sa desfaca , etc.

 

 

Ah , si topcase-ul e montat pe motocicleta, nu il pot lasa nicaieri :)

Optez pentru varianta, il scot cu bormasina si cumpar cilindru + chei . Daca era 25 de lei faceam cum zici tu ,

Editat de pstefan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...