borsulica Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Sunt mai incantat decat atunci cand am avut Monsteras... Am luat un HD Sporster la care imi voi mai aduce mici contributii. Mi-a placut ca cei de la reprezentanta au cunoscut motorul doar dupa o poza, si mi-au dat detalii. Pun cateva poze si voi reveni cu ocazia unor upgrade... Am de lucru la capitolul detailing (sort of)... Cu ce se curata si se fac frumoase cromurile astea? Multumesc anticipat! Editat Aprilie 27, 2014 de borsulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 cu pasta polis pentru metale(metal polish)....si o bucata de blue jeans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Sunt mai incantat decat atunci cand am avut Monsteras... Am luat un HD Sporster la care imi voi mai aduce mici contributii. Mi-a placut ca cei de la reprezentanta au cunoscut motorul doar dupa o poza, si mi-au dat detalii. Pun cateva poze si voi reveni cu ocazia unor upgrade... Am de lucru la capitolul detailing (sort of)... Cu ce se curata si se fac frumoase cromurile astea? Multumesc anticipat! Sa-l stapanesti sanatos si vezi ca pe langa ingrijirea cromului mai ai de scos si o indoitura a rezervorului Editat Aprilie 27, 2014 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 ...Mi-a placut ca cei de la reprezentanta au cunoscut motorul doar dupa o poza, si mi-au dat detalii. ... lojic ! .... vezi ca pe langa ingrijirea cromului mai ai de scos si o indoitura a rezervorului sa te bucuri de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 pasta de polish pt crom (gasesti si la louis) si elbow-grease spor la frecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 Sa-l stapanesti sanatos si vezi ca pe langa ingrijirea cromului mai ai de scos si o indoitura a rezervorului Acolo am solutii! La cromuri nu ma pricep, dar invat! pasta de polish pt crom (gasesti si la louis) si elbow-grease spor la frecat! Va multumesc de sfaturi! Deocamdata revizie, multi kilometri si, pe rand, rezolvam din bube. Sa avem asfalt uscat, ca parca a intrat de serviciu Dumnezeul agriculturii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Sportster. Pina la urma e motorul tau, zic ca ar trebui sa-i stii macar numele. Parca era Autosol si la noi. https://www.google.ro/search?q=autosol+site%3Aro&oq=autosol+site%3Aro&aqs=chrome..69i57.2695j0j1&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 29, 2014 Autor Share Postat Aprilie 29, 2014 Multumesc! Voi tine minte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 sal, cate moto ai avut pana acum? (o lista ar ajuta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RFU Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Sa fie intr un ceas bun! Sper sa fii mai norocos !!! La mine s a adeverit proverbul ca "buba la buba trage" adica de la unele am dat in altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RFU Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 ce mai face sportsterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate