xDan Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Salut. Am gasit un scuter de arata a motor de 50cc si cu 8 cai din cate am vazut pe net(pe autovit scrie 36 ). Eu am permis B(luat prin vara-toamna), intrebarea mea este: Pot sa il conduc cu B-ul(AM) fara nici o problema, nu ? Sunt in dubii cu aia 8 cai. Asta e scuteru: http://www.autovit.ro/derbi-gpr-M3996323.html Sper ca am ales categoria buna. Am masina dar parca mi-ar trebui ceva mai ok pt. oras, consumu la masina e maricel iar aglomeratia pff... E ok scuteru asta? N-am mai auzit de marca asta... Imi place ca arata bine, pare intretinut iar pretul e ok. Nu imi trebuie viteza si alte nebunii. Acolo scrie ca se poate conduce dar... ce nu face omu' sa il vanda cat mai repede... O zi buna! Editat Aprilie 28, 2014 de xDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Am mers la scoala pe ceva in genul asta... tot ce iti pot spune este ca sunt foarte, foarte incomode. Cu B-ul poti conduce max 49cc si 4kw, adica vreo 5,36cp. Parca... pt mai multa siguranta cauta noua legislatie. Editat Aprilie 28, 2014 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 De fabrica,putin probabil sa aiba atat.Insa se pot face destule modificari care l-ar ajuta sa treaba de 4Kw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xDan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Deci poate fi si legala chestia nu doar actu masluit nu? Editat Aprilie 28, 2014 de xDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Deci poate fi si legala chestia nu doar actu masluit nu? Posibil....Dar nu cred ca vei fi oprit si luat la rost.Atat timp cat e inmatriculata si stai "in banca" ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xDan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 De inmatriculat evident ca il inmatriculez. Nu sunt genu, dar am o intrebare... Cum pot castiga niste cai fara sa imi apara in cartea motocicletei/scuterului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Tu deja depasesti nr legal de kw cu care poti merge cu B-ul... si vrei mai multi? Ia-ti o vitezana de 600 si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WladCox Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Daca vrei ceva pentru oras mai bine te-ai orienta catre ceva mai manevrabil (supermoto sau ceva asemanator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 http://olx.ro/oferta/derbi-senda-125-sm-ID1IBnd.html#b413da0548 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xDan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Cred ca pana la urma voi incerca sa imi fac timp pt. cat A2 si voi merge pe un GS500F. Multumesc tuturor de raspunsuri o zi buna @teo se poate conduce cu B-ul aia? Editat Aprilie 28, 2014 de xDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Cred ca pana la urma voi incerca sa imi fac timp pt. cat A2 si voi merge pe un GS500F. Multumesc tuturor de raspunsuri o zi buna @teo se poate conduce cu B-ul aia? Alege ceva racit pe apa...cum ar fi cb 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xDan Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 Ca idee cam cat dureaza scoala ? Eu doresc cam pana in iulie macar sa am permisu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Cred ca pana la urma voi incerca sa imi fac timp pt. cat A2 si voi merge pe un GS500F. Multumesc tuturor de raspunsuri o zi buna @teo se poate conduce cu B-ul aia? Se poate conduce cu B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Legal nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate