crazy_mouse_87 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) In functie de cum este vremea , marti 29 sau miercuri 30 aprilie vreau sa ies din Bucuresti pe la munte: Ma gandeam sa dau o fuga pe urmatorul traseu: Bucuresti -Campina -Baraj Paltinu - Secaria- ( pe culme pe sus pe muntii baiului) - inapoi pe valea doftanei, Traisteni - baraj paltinu - casa Bucuresti. ( traseu 314 km ) sau de acolo sa cobor catre busteni sau azuga si inapoi acasa catre Bucuresti . Daca permite vremea si daca nu e zapada sus pe culme si doriti sa va alaturati dati un semn. Toate cele bune si vreme frumoasa fara atatea ploi ! BUCURESTI-PALTINU-MUNTII BAIULUI-BUCRESTI INAPOI PE VALEA DOFTANEI.pdf Editat Aprilie 28, 2014 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 pe bucegi la cota 2000 e zapada din cate stiu eu. au fost prahovenii in plimbare sambata asta si in poze se vedea un strat subtirel de zapada. nu stiu daca s-a topit sau daca se topeste pe vremea asta, dar daca e frumos vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Marius, poti cobori direct in Busteni nu faci mult din Secaraia 1h maxim sa zicem ( dar nu cu 125cc ). Nu iti e ca topesti 125-ul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 sa iei si colacul cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 e zapada inca pe Baiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 ma bag eu la tura vezi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 29, 2014 Autor Share Postat Aprilie 29, 2014 Maine dimineata la 9 sunt in sa. Mi-am pregatit sania si umbrela . Cine vrea sa vina sms pe 0727.825.064 . Numai bine si vreme buna sa fie! In functie de cum este vremea , marti 29 sau miercuri 30 aprilie vreau sa ies din Bucuresti pe la munte: Ma gandeam sa dau o fuga pe urmatorul traseu: Bucuresti -Campina -Baraj Paltinu - Secaria- ( pe culme pe sus pe muntii baiului) - inapoi pe valea doftanei, Traisteni - baraj paltinu - casa Bucuresti. ( traseu 314 km ) sau de acolo sa cobor catre busteni sau azuga si inapoi acasa catre Bucuresti . Daca permite vremea si daca nu e zapada sus pe culme si doriti sa va alaturati dati un semn. Toate cele bune si vreme frumoasa fara atatea ploi ! A fost memorabila tura asta ! quote name="crazy_mouse_87" post="3735815" timestamp="1398716382"]Maine dimineata la 9 sunt in sa. Mi-am pregatit sania si umbrela . Cine vrea sa vina sms pe 0727.825.064 . Numai bine si vreme buna sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 e zapada inca pe Baiu' Este, dar nu suficienta Urcat prin Secaria si coborat in Azuga. Cateva poze aici: /index.php?/topic/684760-soft-enduro/?p=3736849 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 30, 2014 Autor Share Postat Aprilie 30, 2014 Este, dar nu suficienta Urcat prin Secaria si coborat in Azuga. Cateva poze aici: /index.php?/topic/684760-soft-enduro/?p=373 si alte cateva poze aici: /index.php?/topic/684760-soft-enduro/page-26 Ms Angelo pentru sprijin ,ajutor, sfaturi si compania placuta de ieri. Sper sa mai iesim ,dar asta dupa ce schimb pinionul si cauciucurile, ca sa nu mai facem sala amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate