kappy666 Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 tura de o zi,lungita cu multe pauze de tigara si cafea in care am inlocuit campul de rapita cu branduseleam vrut noroi dar s-a dovedit prea mult ,asa ca, am batut asfaltulbucuresti-targoviste-sinaia-piatra arsa-cota 1400(stana regala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 super peisaje de primavara. ai prins vreme buna din ce se vede..cand ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manzotti6 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Frumoasa iesire;) Sper sa mai facem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 super peisaje de primavara. ai prins vreme buna din ce se vede..cand ai fost? ieri,3.05.2014.Pe platoul Piatra Arsa batea vantul foarte tare;la Sinaia era soare ...si brandusele promise Frumoasa iesire;) Sper sa mai facem.... cu siguranta vor urma si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 foarte frumos , abia astept sa iau si eu odata A-ul. cu kle 500 ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 (editat) foarte frumos , abia astept sa iau si eu odata A-ul. cu kle 500 ai fost? da,cu kle! prin "grija" conducatorilor iubiti drumul a fost asfaltat,accesibil oricarui tip de moto Editat Mai 4, 2014 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate