Roni Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Salutare, Chitibusarind la frana spate am reusit sa rup acel cot din plastic care era intepenit. Are cineva idee cum se numeste si daca pot gasi undeva sa-l inlocuiesc? Pompa este de la al meu VTR 1000F 1997, dar probabil e intalnita si pe alte modele. Toate bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 pompa cu totul, de la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 daca poti sa il desfaci mergi la un strungar sa iti faca.. eu m-am facut din alama tot ceva de genu doar ca era la pompa de apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 daca poti sa il desfaci mergi la un strungar sa iti faca.. eu m-am facut din alama tot ceva de genu doar ca era la pompa de apa. Asta ar ramane a doua varianta la care m-am gandit in caz ca nu gasesc sa cumpar separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 poxipol ...mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Asta ar ramane a doua varianta la care m-am gandit in caz ca nu gasesc sa cumpar separat sigurat tine mai bine din alama... sau cupru sau bronz decat din plastic... eu nu prea sunt fan plastic )) poti sa te uiti pe desenul original si iti da codul dar mai bine il faci calumea , parerea mea http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=VTR1000F&Y=1997&L=HO-VTR1000FV&O=REAR%20BRAKE%20MASTER%20CYLINDER&F=HO-VTR1000FY-SS&L2=HO-VTR1000FW-SS intra pe link, poate te ajuta cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 pompa 100 lei transport inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 Da, cred ca o sa merg la strungar sa-l faca din metal, eventual fara cot si cu tija aceea mai scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 se poate si cu, cot ii relativ simplu de facut daca ai sculele necesare... daca esti din arad iti fac eu unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 se poate si cu, cot ii relativ simplu de facut daca ai sculele necesare... daca esti din arad iti fac eu unul... e ceva distanta de la Bucuresti la Arad ma gandesc sa abordez pe cineva cu strung, e vreo alta posibilitate mai viabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Pt 100ron te complici asa de mult? Numai benzina si timpul sa mergi de colo colo, faca 20-30ron. Plus ca strungarul , o sa ceara si el niste bani. Ca sa cistigi 20-30ron, mi se pare prea mare complicatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) e ceva distanta de la Bucuresti la Arad ma gandesc sa abordez pe cineva cu strung, e vreo alta posibilitate mai viabila? Poti sa il comanzi pe original ... 43503KS6701 asta e codul, e in jur de 10 euro, succes. http://zsf-motorrad.de/en/Spares/VTR1000FV-ED/F-12-REAR-BRAKE-MASTER-CYLINDER Editat Mai 5, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Azi m-am uitat piesa mea are prinderea identica in pompa, este tot din plastic dar fara cot si tot nissin. 70 lei cu transfer bancar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 12, 2014 Autor Share Postat Mai 12, 2014 Multumesc pentru oferte. Am vb cu un strungar sa il faca odata pt totdeauna, din metal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 ce shoarec..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Pariez ca nu va sta amorsata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate