warlock Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 asta nu e modelu 2008. e an 2004-2006 asa e! nu e S2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) motor V4 mai sportiv care suna demential chiar si cu tobe stock, pana la urma doar tu poti sa alegi. VFR-ul cu tobe stock nu se aude deloc,pare electric ! @mirel_us00 Ai facut alegerea buna pentru oras,VFR-ul se incinge rau iar consumul este mai mare.In schimb afara, la drum lung VFR rules.... Sa o stapanesti sanatos ! Editat Iulie 8, 2014 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 [...] VFR-ul se incinge rau [...] As zice mai degraba ca se incinge normal pentru o carenata. Un GSX-R 600 K10, de exemplu, e cu mult mai nasol in oras desi are mai putine carene, asta din cauza ca aerul cald ajunge fix in picioare (spre deosebire de VFR unde nu prea se intampla asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_us00 Postat Iulie 16, 2014 Autor Share Postat Iulie 16, 2014 dap. E doar inmatriculat prima oara in 2008. El e din 2006. Se vede in primu rand din bordul diferit. Timpu imi va demonstra daca am facut alegerea buna sau nu. Deocamdata sunt multumit de el. Asfalt uscat baieti. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 daca tie iti place ai facut stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 si fz6 fazer e un sport-touring nu numai vfrul...are dezavantaj pozitia mai aplecat si e mai mare si mai grea,dar la drum lung te protejeaza mai bine de vant si e mai stabila,pe fazer daca nu esti echipat bine te cam sparge vantul la genunchi,confirm si eu faza cu shaua ca e prea tare,caut sa cumpar sha de s2 si nu gasesc,o sa fi foarte multumit de ea,e foarte agila si fasneata,nu o sa iti trebuiasca mai mult(probabil pe viitor un fazer 8 daca nu vrei 1000)sa o stapanesti sanatos si asteptam pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Felicitari man pentru achizitie. O sa vezi ca o sa inceapa sa iti placa din ce in ce mai mult jucaria. Eu mi-am luat o sa de S2...pt ca cea originala e facuta din beton. Nici asta nu e mai acatarii, dar acum macar am replace pentru a o duce pe prima la retapitat si pus gel. Iti doresc multi km fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate