KoKolau Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Laur, am intrebat eu acolo, nu se pot face rezervari pt week-end, perioada minima fiind 5 nopti. Mi s-a spus ca daca vin la receptie direct si sunt camere, ma servesc. Cel mai bine suna si tu si intreaba. Ii raspundeam lui marian69, eu o sa stau la cort, era bina la ceva casuta camera ceva dar... eu o sa vin singur si nu prea am cu cine sa ma combin, raman la cort 2 nopti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Am sunat la SCOICA si vor 145 lei pe noapte!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Esti sigur? Cf. site e 185 dubla pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 O fi cu mic dejun!Eu am sunat la iei si mi-au spus prețul fara mic dejun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 am inteles eu bine sau gresesc, anul asta avem parte de traditionalul gratar cu mici............? am cam dus lipsa pe malul marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 AMR - 6 zile. Can't wait. De ce cautati cazare pt. 1 noapte ? Veniti fratilor de vineri, sa facem show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 AMR - 6 zile. Can't wait. De ce cautati cazare pt. 1 noapte ? Veniti fratilor de vineri, sa facem show Vine fiecare când poate Frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) am inteles eu bine sau gresesc, anul asta avem parte de traditionalul gratar cu mici............? am cam dus lipsa pe malul marii Corect! pe langa restaurantul cu autoservire va fi si un "provider" de haleala traditionala. Deasemeni va fi prezenta si anul asta si doamna din imagine: ... on the house Editat Iunie 8, 2014 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Sa meargaaaa!!!! AMR 4, prima intrunire a fiului meu!!! Abia asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron. Cine vine de sambata, tot 30 lei va plati intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Cine vine de sambata, tot 30 lei va plati intrarea? Asa cred, asa a fost mereu, chiar si cei care nu statea noaptea parca tot 30 lei platea, scz daca gresesc. Doar sa puna bratari diferite culori dar... Editat Iunie 10, 2014 de LaurX82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 vineri dimineatza va dau trezirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Cine vine de sambata, tot 30 lei va plati intrarea? Incearca sa privesti altfel treaba... sambata e 30 de lei intrarea - cine vine de vineri insa, primeste o zi bonus Editat Iunie 10, 2014 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Prezent, as usual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salutare !!! Pleaca cineva din Bucuresti vineri seara dupa 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) Cazare la 2 km de locatie : Editat Iunie 11, 2014 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 vine baietiii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Hahahaha, tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Are cineve idee la cat incepe nebunia vineri si sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocs bv Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salutare !!! Pleaca cineva din Bucuresti vineri seara dupa 6? Salut! Vineri seara o sa plec si eu spre Ct, probabil tot dupa 6 Merge cineva cu masina si are loc pentru inca o persoana (pentru o prietena) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salut! Vineri seara o sa plec si eu spre Ct, probabil tot dupa 6 Merge cineva cu masina si are loc pentru inca o persoana (pentru o prietena) ? Are permis? Daca da ii dau masina mea si o duce si pe nevasta-mea cu bebe si eu merg cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 in 3 ore am plecat ... Apa minerala la mine. Moldo' baga termoplonjonu in apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 in 3 ore am plecat ... Apa minerala la mine. Moldo' baga termoplonjonu in apa Cre ca tre sa'i bag niste gheata mai degraba... ca e ciorba apa! Drum bun Nut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salutare !!! Pleaca cineva din Bucuresti vineri seara dupa 6? Salut! Vineri seara o sa plec si eu spre Ct, probabil tot dupa 6 Merge cineva cu masina si are loc pentru inca o persoana (pentru o prietena) ? Si noi (eu + soțul), vrem sa plecam tot pe la 6 din Bucuresti, cu moto. Stabilim loc de intalnire si o ora anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate