anonymous Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Pai si...filmari aveti? @littlekriminal: ce pacat...mersi oricum pentru intentie, poate la o alta tura virajata, Sau cu putin noroc o sa vin pe propria mobra data aviatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Sunt si filmari, sa speram ca aparem si noi prin ele ))), desi ma indoiesc .Hai cu pozele/filmarile alea, Marius, Laur si care or mai fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 26, 2014 Autor Share Postat Mai 26, 2014 Hai cu pozele/filmarile alea, Marius, Laur si care or mai fi. Citeva poze facute de Sabin Care va mai resimtiti ? Eu am o febra musculara de deabea apas pe taste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Cati ati fost pana la urma ??? A fost ok drumul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Eu n-am cum sa ma resimt, am dormit tot drumul , mai ales dupa clatitele alea. Cred c-am ramas in jur de 9, pana la final. Denis, Sabin, Laurbalaur(Z750), Marius, Mihai.Mo, sa-mi fie cu iertare pentru restul, n-am retinut numele, doar motoarele le retin. Eu m-am simtit super bine si mi-a placut si cum s-a mers. See you next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Sunt si filmari, sa speram ca aparem si noi prin ele ))), desi ma indoiesc . Hai cu pozele/filmarile alea, Marius, Laur si care or mai fi. O sa incerc sa uploadez pe Youtube zilele astea cateva cadre, un filmulet ceva, in care apare tot grupul in mers... voi pune linkul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Traseul a fost spectaculos, putina ploaie de vara, mancare buna. Astept si alta ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Domnilor pentru mine a fost la fix chiar daca s a lasat cu febra prin locuri prin care nu stiam ca poate sa doara. Mi a parut o tura reusita si intr o companie cu care as repeta oricand cu placere. La cat mai dese zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate