LaurAlex Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Salut, imi puteti spune unde as putea gasi un cilindru complet de 125cc minerali am6 ? pe net am tot cautat dar am gasit doar de 80.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Salut. Presupunand ca vrei sa pui pe mobra din profil.Exact in aceeasi dilema am fost si eu,sa pun un set mai mare pe o mobra de 50cc. -capacitatea cilindrica e prea mare,nu mai stiu exact,daca retin bine dar mi-a zis cineva ca nu intra in cadru sau suport.Sper sa nu fii inteles eu gresit. -nu cumperi cilindru si doar atat,ai nevoie de carburator,piston,ambielaj.nu stiu sigur dar si filtru,daca vrei sa scoti ce e mai bun din mobra. Ca sa fiu on-topic,nu imi aduc aminte sa fi gasit set de 125cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Mai 27, 2014 Autor Share Postat Mai 27, 2014 cilindru mai mare intra ca este loc, dar am vazut pe un site de la Fantic (producatorul motorului) ca se poate monta kit de 85-125 pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 si cat crezi ca o sa reziste motorul?ambielajul are primul de suferit nefiind proiectat sa reziste la o forta asa mare,plus ca iti trebuie alta chiulasa.nu se merita investitia mai bine iti iei un motor de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Nu cred ca exista pentru 49cc set motor de 125cc. Ce rost ar mai avea motoarele de 125 daca poti sa pui setul si gata. Daca ai gasi la noi in tara un set motor de 110cc , ti-ar trebui , cum au zis si colegii: alt ambielaj , alt carburator, alt filtru de aer, alta toba + frezate carterele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 Si daca as pune un set de 80cc ( http://piese-scutere-jony.ro/products.php?315 ) ar mai trebui sa schimb ambielajul? carburatorul nu cred ca trebuie schimbat deoarece ii schimb doar jiglerele, pun mai mari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Si daca as pune un set de 80cc ( http://piese-scutere-jony.ro/products.php?315 ) ar mai trebui sa schimb ambielajul? carburatorul nu cred ca trebuie schimbat deoarece ii schimb doar jiglerele, pun mai mari.. merge de 80....stresul e mai mare pe ambielaj..dar rezista...e cel mai intalnit kit pe motoarele de 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 cand treci la 70 cc ( 80 e doar la scuterele china ) schimbvi obligatoriu carburator ( cu unu mai mare ) ambielaj si anulezi pompa de ulei i bagi ulei in benzina ! A da set-ul de 70 nu vine cu chiuloasa deci ori o maresti pe cea de 49 ori iti iei una de 70 ! Si deasemenea o toba pe masura ca sa fie treaba treaba ! Bafta P.S: Nu exista 125 pentru 49 trezeste-te ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iunie 7, 2014 Autor Share Postat Iunie 7, 2014 si daca nu schimb carburatorul si schimb doar jiglerele, pun mai mari, nu e tot una? cand l-am luat avea un jigler mai mare si lua prea multa benzina si se ineca, am pus unul mai mic si merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 nu trebuie schimbat carburatorul...doar jigloare....scoate bujia din cand in cand si verifica culoarea....asa vei sti care setare e optima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate