Dnepr&Sidecar Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Multumim organizatorilor,a fost o petrecere deosebita.Toata stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 cum tot "latram" si sambata seara ... fain ar fi de luat exemplul Banatului sarbesc, adica in fiecare weekend macar doua partyuri moto in Banat; suficient de putini/multi sa ne simtem bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Bun, cheful a fost unul reusit, mai mult decat ne asteptam. Multumim tuturor participantilor, toti oameni minunati. Cuvintele de apreciere ne obliga sa repetam evenimentul anul viitor, speram sa o facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodyca Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) Cateva poze de la operatorul media acreditat pentru acest eveniment : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.308480215985267.1073741827.308478465985442&type=1 Editat Iunie 18, 2014 de bodyca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Salutare prieteni, Nu are rost sa facem un nou topic pentru asta, deci pe aceasta cale va invitam la cheful nostru care se face in data de 13.06.2015 la aceeasi locatie ca si anul trecut de catre aceeasi oameni si va promitem ca va fi, macar, la fel de fain. Nu avem trupe de muzica(decat pe Sebicu) si nu facem nicun fel de concurs(decat de buna dispozitie). Va asteptam cu drag! Editat Mai 15, 2015 de tm95for Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Iar trebuie sa ne distram ? Sa vina cheful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 (editat) Acuma, doua cazane de gulas sunt programate, dar bere? oare cate butoaie sa comandam? Editat Iunie 8, 2015 de tm95for Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Pai... toate! tot ce au furnizorii pe stoc... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 "Deci, ca si program (ca cica ar trebui sa fie unul), noi de vineri de la amiaz o sa fim la locatie si in primul rand instalam dozatorul de bere, apoi celelalte, deci cine vrea sa vina de vineri poate sa vina, pune cortu, face o baie, bea o(multa) bere, sambata vor fi mici, apa, suc, bere iar pe la ora 18 vom face o mica tura prin sat cu motoarele sa impresionam babele si mosii, anu' trecut le-o placut mult, dupa "parada" atacam cazanele cu gulas, pe la 22 aprindem focu de tabara si continuam petrecerea." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 Multumim tuturor pentru participare, apreciem ca foarte reusit cheful, speram ca toti oaspetii nostri s-au simtit bine. Sa ne vedem sanatosi la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Mai 6, 2016 Autor Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Salutare prieteni, Suntem bucurosi sa anuntam ca in data de 11 iunie vom organiza un chef moto pe malul raului Bega, la acceasi locatie ca anul trecut, Pregatim 2 cazane de gulas, umplem palasca cu rachie, butoaiele cu bere si incingem gratarul pentru mici. Suntem acceasi, suntem entuziasti si va asteptam cu drag. Editat Mai 6, 2016 de tm95for Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 LUXXX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Suuuuper!!!! O sa ajung Sambata... Mai spre seara, ca dimineata is la munci, da' nah... de ajuns fac cumva sa ajung.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Se incepe de Vineri, sau doar Sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 Programul va fi acelasi de anul trecut, vezi postul lui Sebicu de mai sus, speram ca si buna dispozitie sa fie, macar, la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deyu Tzu Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Caut si eu un Grup din timisoara care merge la acest chef ii prima oara pentru mine ( din pacate nu detin motocicleta dar chiar as vrea sa particip si eu la cat mai multe chefuri moto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Nu arata prea bine prognoza meteo, sper sa nu nu ne strice cheful... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Nu prea arata bine de la inceputul saptamanii, dar poate avem noroc de vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Caut si eu un Grup din timisoara care merge la acest chef ii prima oara pentru mine ( din pacate nu detin motocicleta dar chiar as vrea sa particip si eu la cat mai multe chefuri moto ) La profil scrie ca ai motocicleta. Deci cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deyu Tzu Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Am avut,deoarece alaltaieri am vandut-o si am uitat sa schimb la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Pai cum mai nene ai mobra de cateva zile si ai si vandut- o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 meri nene cu masina, nu uitad e handshake-ul caracteristic, pregateste sa fii mistocarit ca esti conservar si in rest... tine de tine cat de bine te faci placut sau cu cine te inhaitezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deyu Tzu Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Pai cum mai nene ai mobra de cateva zile si ai si vandut- o ? Poi motocicleta am primit-o de la unchiumiu pentru ca el o plecat in germania definitiv , el neavand carnet nu avea ce sa faca cu ea , iar eu la randu meu am vanduto deoarece este de 600cc este prea puternica pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Io iar am furat startu....Daca ploua m am scos, dorm cel mai binie pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Poi motocicleta am primit-o de la unchiumiu pentru ca el o plecat in germania definitiv , el neavand carnet nu avea ce sa faca cu ea , iar eu la randu meu am vanduto deoarece este de 600cc este prea puternica pentru mine Du-te la Rabbit Club si intreaba pe acolo. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate