Pannoniachopper Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) 26-29. iunie, 2014. Vlahiţa. Cluburile Auld Cut MC din Târgu Mureş, Flagellum Dei MC din Târgu Secuiesc, Independent Eagles MC din Odorheiu Secuiesc, KMB Motors MC din Cason şi Rebel Wolves MC din Miercurea Ciuc vă aşteaptă şi în anul 2014 la al II. ediţie al Întrunirii Moto şi Festival Rock din Secuime. Party-ul organizat în anul trecut a devenit una dintre cele mai mari întruniri din ţară – din cauza asta am decis, că în 2014 întrunirea va avea 4 zile: începand cu joi, Vă aşteptam cu formaţii de renume şi distracţie garantată. Şi în anul asta la ştrandul termal Perla Vlahiţei. Concerte superbe începând de joi seara. Tombolă! Premiul cel mare: o motocicletă!! 2 parade! Una vineri şi una sâmbătă (de 30 de km). Scăldat la ştrandul termal. Campionatul de fotbal proiectată online! Teren de joacă pentru copii. Cort disco cu spumă. Cort erotic. Concurs custom bikes. Competiţii. Transimise radio online. Joc de artificii! Link-uri Facebook: https://www.facebook.com/pages/Szeklerland-Biker-Meeting-and-Rock-Festival/769636766422283 https://www.facebook.com/events/710792932294055/ Editat Iunie 11, 2014 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 offf, nici anu' asta nu va prind! creca tre' sa ma gandesc sa reprogramez tura de vara! salutari baietilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Ne dati si niste preturi de intrare , de cazare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 11, 2014 Autor Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) Va multumim pentru urari! Campionatul e proiecat live, langa standuri de bere. Cortul erotic nu poate sa faca nimic, in schimb fetele, care vor fi inauntru, pot. :-D Cazarea se poate rezerva pe numarul de telefon 0731-003412, intrarea este 40 de lei de la joi pana duminica. Iar motocicleta care se poate castiga pe tombola e una japoneza, de mare cm3, inscrisa, cu ITP valabil. Key and go. Va asteptam!! Editat Iunie 11, 2014 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 M ati facut curios..cred ca o sa vin..fara nevasta..se intelege...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo81jojo Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Am si eu o intrebare/nelamurire: cum de se vorbeste romaneste pe site, cand anul trecut la anuntarea programului intalnirii in limba romana sa fluierat/huiduit de nu am mai auzit nimic???????? Bravo vaua!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 S-o fi fluierat din alt motiv nu că vorbeau românește. S-o fi rupt șnurul de la cortul erotic și erau oamenii nemulțumiți sau berea era prea rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Site-ul este bilingv, cum este si intrunirea noastra. Va asteptam pe toti motociclisti din tara, indiferent de etnie, religie, limba vorbita, etc. Si in anul trecut, si in anul asta programele, competitiile, concertele, etc. au fost si vor fi anuntate in doua limbi. Anul asta va canta si o formatie romaneasca, Desperado, tocmai pentru oaspetii nostrii romani. Deci, hai sa lasam chestiile de etnie, nu au loc aici. Suntem motociclisti si asteptam motociclisti la intrunirea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Fie apa rece sau calda... Cele doua roti se invart la fel si in romaneste si in ungureste asa ca hai sa lasam rautatile deoparte si sa ne bucuram de vajaitul din casti... Bafta baieti sa aveti parte de vreme faina si lume multa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 CipriAt,tu esti din Medias?Da un tel.ca nu stiu cine esti.Eu vreau sa merg.Te duci.Cred ca vin mai multi din Medias...Adica Sigur vin! Eu deja stiu vreo 5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 Mersi, @CipriAT. Va asteptam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Desperado rullzzzz:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) Sambata seara s-ar putea sa mai aparem cateva motorete plecate din Brasov. Avem ceva treaba pe acolo si ne gandeam sa ne relaxam la sfarsit de treaba pe la festivalul vostru. Avem unde pune si noi ceva corturi? Multumesc. Editat Iunie 25, 2014 de chucki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexvj Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Salut, Merge cineva maine din Bucuresti? » Post actualizat in 26 Jun 2014 18:01...sau Brasov si ne intalnim pe drum...sper sa fie misto'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Daca pleaca cineva la intrunire si trece prin Medias prin jurul amiezii ,si doreste sa mergem impreuna,sa ma sune la 0744230460.eu mi-am facut bagajele.Pot pleca intre 11 si 13! Prefer sa mearga mai tare...Seara faina » Post actualizat in 29 Jun 2014 12:31 A fost super !!! Vreme buna,motoare foarte multe,multa Rockereala,lume foarte multa,unguroici.... :) Locatie super Mai venim si la anul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexvj Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Asa e ... a fost excelent! M-am simtit foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Poze nu aveti si pareri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 » Post actualizat in 30 Jun 2014 09:57http://observator.tv/eveniment/ultima-zi-de-distracie-la-vlahia-129228.html » Post actualizat in 30 Jun 2014 11:30Va multumim ca ati fost alaturi de noi!! Am chefuit impreuna timp de 4 zile - peste 4500 de persoane. Va asteptam la strandul termal Vlahita si in 2015!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Foarte frumos si imi pare rau ca nu am putut sa ajung...............poate la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Un filmulet de la mine, sunt si imagini de la intrunire. Multumesc organizatorilor pentru premuiul de la tombola. Chiar au fost 3500? Wow Tura moto in secuime + Bike fest secuiesc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 a zis 4500,nu 3500.Bine,poate nu au fost ataita deodata,dar in total e posibil sa fi fost.Eu sigur mai merg si la anul,daca suntem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 Salut, va asteptam si in 2015! In total au fost putin peste 4500 de persoane de la joi dupa amiaza pana sambata seara, cand am terminat cu numararea biletelor la poarta. :-) Poze despre zilele vineri-duminica: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.786188448100448.1073741831.769636766422283&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Foarte fain! Se pare ca a fost super chef, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung anul asta dar la anul cu siguranta nu am sa lipsesc si probabil vom veni in 3 Bravo baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate