iuli-voshod Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) Editat August 20, 2014 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Cateva poze ( restu' o sa le incarc in alta parte deoarece sunt multe - ocupa cateva sute de MB ) : » Post actualizat in 24 Aug 2014 21:47. » Post actualizat in 24 Aug 2014 22:27Mii de multumiri pentru prezenta si ajutorul acordat lui Mihai Smirnov ( aka RIMS ) si lui 'nea Victor ( aka Rocknroll ), celui mai ambitios motociclist Florin ( aka emial ) care a reusit pentru al doilea an la rand sa parcurga o distanta considerabila cu Mobra, lui Victor ( aka vene ) fara de care nu reuseam sa facem deliciul ala la ceaun, reprezentantilor cluburilor Slowriders, Chopper Academy, On The Road To heaven, Motoveteranilor, Senior Riders ( imi cer scuze daca am omis vreun club ), lui Radu ( Cioara ) si Tatianei care, chiar daca au mers prin ploaie cativa zeci de kilometrii si au facut un ocol prin Petrosani, tot au reusit s-ajunga si tuturor celor ce au participat. La anul va asteptam intr-un numar mai mare. » Post actualizat in 24 Aug 2014 22:44. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 A fost o întrunire reuşită,mulţumim pntru poze,ne vedem cu siguranţă şi la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Salut! si de la mine cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RockAddict Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) buna. o rugaminte de la mine. se poate sa puneti pozele undeva sa le poata lua toata lumea? eu nu am avut aparat si nici baterie la telefon sa pot face poze . Multzam si asfalt uscat pentru toti tovarasii. Ahh... m-am prins cum pot sa le iau dar mai multe poze n-ar strica Peace \m/ Editat Septembrie 14, 2014 de RockAddict Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 7, 2015 Autor Share Postat Februarie 7, 2015 Inca, cateva poze ( inclusiv cu motociclisti la vâsle ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 La anul va asteptam intr-un numar mai mare. » Post actualizat in 24 Aug 2014 22:44 . Unde,,,,?in ce , care loc,,,,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 8, 2015 Share Postat Februarie 8, 2015 Aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 20, 2015 Autor Share Postat Iulie 20, 2015 Latomeru - in noaptea asta sau , cel tarziu , maine fac topic pentru intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Lolo ... eu fara Aleko nu vin! Decat daca este vin suficient sau daca vine si EA! ... Deci hai sa facem sa fie bine! ...Stii ca am promis masa si dans la Siriu! ...Poate te ocupi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate