gascoigne Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 salut, intrebarea mea este daca motoretele / scooter-ele cu un singur amortizor (pozitionat lateral) prezinta vreun dezavantaj fata de cele cu doua amortizoare laterale sau unul central. ma refer atat dpdv tehnic, al uzurii, cat si al comportamentului dinamic al motocicletei. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Se uzeaza mai repede si deasemenea face si mai repede joc in bucsi.Eu am avut acum vreo 8 ani un gilera care avea acelasi sistem de prindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 dar comportamentul in mers e diferit? mai ales la o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Octombrie 30, 2014 Autor Share Postat Octombrie 30, 2014 Se uzeaza mai repede si deasemenea face si mai repede joc in bucsi.Eu am avut acum vreo 8 ani un gilera care avea acelasi sistem de prindere e valabil si la motociclete? de exemplu, la Kawa Versys sau Er-6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 (editat) salut, intrebarea mea este daca motoretele / scooter-ele cu un singur amortizor (pozitionat lateral) prezinta vreun dezavantaj fata de cele cu doua amortizoare laterale sau unul central. ma refer atat dpdv tehnic, al uzurii, cat si al comportamentului dinamic al motocicletei. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Depinde de amortizor daca este bitubo (se uzeaza repede) sau pe arc + ulei trebuie o data la cativa ani buni sa i faci o servisare.... Daca e paioli ( am avut pe aerox si pe booster ) booster-u nu a avut stres 4 ani cu paioli pe aer si am facut cu el si offroad si 2 persoane si una singura si gropi si.... mori tu si amorizoru ala nu da semne.... Editat Noiembrie 1, 2014 de shoby13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate