Latinu Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 As venii si eu daca nu merg sambata la sarbi, puteti face un punct de intalnire si o ora de plecare. Pai lasa sarbii ca acolo poti merge oricand , eu zic ca asta e o sansa fantastica mai ales ptr unu ca mine sa aflu de la un campion ceva sfaturi mega utile ptr mentinerea cat de cat intacta a organismului. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Sper ca traseul catre Arad nu va fi pe autostrada,.. eu, unul, prefer drumul vechi, mai domol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Latinu Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Si eu sunt tot ptr drumul vechi, agale asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iulie 17, 2014 Autor Share Postat Iulie 17, 2014 Se va merge decent. O sa tinem cont de aceste pareri. Revin cu informatii foarte curand. 3 zile! » Post actualizat in 18 Jul 2014 06:26asa cum am promis, revin cu informatii. Freedom Crew va asteapta, asa cum am scris si pe facebook, in Arad, pe circuitul Vik Power (Las Vegas), incepand cu ora 10. Evenimentul va avea doua etape, una teoretica cu explicatii tehnice despre cum se abordeaza un tur de circuit, apoi partea pactica unde in prima faza se va rula pe circuit cu grupele deja formate de noi, dar circuitul va fi delimitat cu jaloane pentru a indica trasa ideala si puntele de franare, iar etapa a doua unde Pascota va forma grupe si se vor elimina jaloanele pentru a se putea pune in practica cele invatate. » Post actualizat in 18 Jul 2014 06:28 Se va acorda si un premiu. Castigatorul va fi cursantul care va evolua cel mai mult pe parursul acestui curs. Premiul va fi un schimb de ulei si filtru (ulei MOTUL) la service ul Pascota Racing Team Service&Tuning. Ne vedem la Arad, in exact 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Latinu Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Bun, ne mai strangem gasca in Tm sau ne vedem direct acolo? just asking sa stiu cum planuiesc treaba. Sper ca are Pascota ceva sfaturi si ptr novici ca mine ca de dat pe circuit mai greu, oricum voi veni si doar sa ii vad pe altii. Daca mai e careva interesat sa ne strangem tipati pe aici. Numai de bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Eu am un chopper si merg undeva la 80-90 constant, cine este dispus sa mergem impreuna, mi-ar face placere.Mergem pe european desigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 styuk fiind unul dintre organizatori banuiesc ar fi trebuit sa stabileasca, daca nu se poate face o intalnire de ex la omv pe aradului la ora x.O marja de asteptare de maxim 15min si se poate pleca, daniborca motociclismul nu inseamna sa mergi numai cu 200 )) este ok pana in 100, consum mic mai vezi un fazan, o veverita, un claxon un zambet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Spre deosebire de altii care ii vad zilnic prin oras, eu mai am ceva planuri de viitor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Novice, de asemenea, deci chill... sau prudent, mai bine zis. Daca plecam cu o ora inainte de ora de incepere e ok, de la OMV Aradului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 banuiesc ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 motociclismul nu inseamna sa mergi numai cu 200 )) este ok pana in 100, consum mic mai vezi un fazan, o veverita, un claxon un zambet. corect, doar că pe astea de viteză mai greu cu 100 ... din cauză că devine incomod pentru pilotat la drum mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lenesul_negru Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Deci ... cum ramane ? ne adunam odata ? unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 8.30, OMV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
semerketh Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Si eu tot pentru 8:30 la OMV Aradului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Latinu Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Perfect. Ne vedem la 08:30 la OMV pe Aradului. Ionut cu o Yamaha FZ6. Cya there. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lenesul_negru Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Bun asa , vin si eu tot cu o Yamaha Ne vedem pe Aradului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Am mai corupt un prieten sa vina. Fara inregistrare pe fb/forum, ca s-a hotarat in dupamasa asta. Ne vedem la 8.30 la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 (editat) A fost misto Editat Iulie 20, 2014 de Bandit600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Hehe, multam pentru foto! Fain, înntr-adevar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Multumim !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Bandit600 , imi cer scuze ca m-am bagat in cadru la filmulet. Multumiri fotografilor, asteptam si altele. Foarte incantat de ceea ce s-a petrecut acolo ! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 (editat) 2 clipuri, filmate de pe moto: Btw, sunt pentru prima oara pe pista, sunt constient ca gresesc cu diverse, asadar daca aveti feedback, sunt recunoscator. Editat Iulie 21, 2014 de Sashax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate