asdglasfk Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 M-am trezit ieri cu o gaură în talpa stîngă, aproape de vîrf. Ştiţi pe careva care repară sau înlocuieşte tălpi ? Gheata este de touring, dar nu m-ar deranja nici o talpă puţin mai groasă (cred că pe pietriş am stricat-o). Mulţumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 varianta ieftina: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Si in felul asta iti poti pune talpi de iarna la momentul potrivit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iulie 24, 2014 Autor Share Postat Iulie 24, 2014 In caz ca mai cauta careva: https://www.louis.de/en/artikel/shoe-repair-paste/10038874?list=7916547 SHOE REPAIR PASTE BLACK/BROWN, 90 G Order no. 10038874 Pina acum pare sa tina bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Am vazut ca incepe sa se dezlipeasca talpa in varf si pe laterale. Merge cu clasicul prenandez sau exista altceva mai profi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 12, 2014 Admin Share Postat Octombrie 12, 2014 In mod normal merge, trebuiesc curatate bine ambele suprafete, apoi frecate cu un smirghel, dat cu prenandez pe ambele suprafete, lasat cam 2 minute sa se usuce putin si apoi stranse si tinute la presat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 12, 2014 Autor Share Postat Octombrie 12, 2014 http://dexonline.ro/definitie/prenadez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Am mai folosit prenandezul ( doar pentru lipit ), am intrebat in ideea ca se foloseste altceva dedicat. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ PRENADEZ NU prenaNdez PERLANdez etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 pernandezul nu merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 13, 2014 Admin Share Postat Octombrie 13, 2014 Fac fac parte din generatia aia care spunea preNAndez la lipici, Xerox la copiator si Adidasi la pantofi sport.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Xerox, Adidasi - astea sint cu totul altceva, e transformarea unui brand intr-un nume generic, substantiv comun daca vrei. prenaNdez e doar o.. greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Din graba abia acum am observat ca de fapt m-ai corectat:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Salut, Nu sunt la subiect, insa nu doresc sa mai deschid un topic. Am niste cizme care imi plac si nu as vrea sa le trec la categoria de nefolositoare. Un cizmar a spus ca nu are posibilitate sa le bage la masina de cusut ( nu-i permite) si de lipit ceva in loc, nici o sansa. Vreo parere sau idee de a repara/inlocui acel "cauciuc" care este mai mult spre plastic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 un petic la vulcanizare http://scule-lincos.ro/consumabile-vulcanizare/3007-petice-pentru-anvelope-radiale-213.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Cred ca se poate decupa in forma aceea, dar nu stiu daca ar sta lipit f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Daca il prinde si in presa calda cu siguranta o sa tina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 As putea incerca, cred ca ar fi singura solutie, doar ca e cam rigid acel "cauciuc" , deja tinde spre plastic » Post actualizat in 03 Mar 2016 11:44Cade metoda cu petecul de anvelopa, mi-a explicat tipul de la vulcanizare ca nu face priza cu orice suprafata, doar partea interioara a anvelopei . Daca mai sunt ceva pareri, idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate