ianachim Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 un singur drum pana pana in grecia devine subiect de carti, serii de povesti, AVENTURI...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2015 Admin Share Postat Aprilie 9, 2015 Coane Akime, daca te apucai sa faci cate un film de cate ori ai fost in Grecia depaseai Tanar si nelinistit..:-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Lumea mi-a cerut sa povestesc. Daca nu intereseaza pe nimeni, ma opresc aici. Nu e nicio problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2015 Admin Share Postat Aprilie 9, 2015 Nu te stresa, povesteste in continuare, imi place Grecia :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Nu te stresa, povesteste in continuare, imi place Grecia :-)) da sa inceapa asa cu FIECARE trezire, cu FIECARE cheie bagata in contact..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ce-aveti măi, răutăţilor, e prima ei ieşire cu motorul "afară"... ce, voi nu vă mai amintiţi cum făceaţi când eraţi mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FiliptheGreat Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 (editat) anul asta nimik? Editat Mai 2, 2015 de FiliptheGreat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 anul asta scrie O CARTE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 2, 2015 Autor Share Postat Mai 2, 2015 Anul asta editez "Moto Lady" si as scrie o carte doar daca as ajunge cu caruta in Grecia (ca sa am timp pe drum, ca pana plec am muuuulta treaba). O sa plec, dar cu autocarul, ca ma mut de tot. Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FiliptheGreat Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 super tare, Multa bafta Poate reusesc sa starng o gasca sa venim sa te vizitam! Poza de grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 3, 2015 Autor Share Postat Mai 3, 2015 Mersi. Va astept! Ideal ar fi sa veniti in august, ca atunci sigur o sa fiu ospatarita pe undeva si ne putem vedea direct la bar/restaurant/unde oi lucra. Cu ocazia asta va mai racoriti si voi. Eventual, daca anuntati din timp si o sa am acordul sefului, o sa va servesc si cu inghetata din partea casei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FiliptheGreat Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Ar fi p mare placere, in august vreau si eu. pacat ca pana acum nu prea am persoane interesate... Oricum te voi tine la curent. Sper sa iti mearga totul confirm planului si sa reusesti cu bine ceea ce ti-ai propus Daca totul va fi bine ne vom vedea si cunoaste totodata la vara ! Calare pe motoare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 https://motolady.wordpress.com/2015/02/16/cum-sa-ti-intorci-lumea-pe-dos-iv-romania/ Al 4-lea episod. ...ideea era sa ma mut in Salonic, dar posibil sa se schimbe planul. Am cunoscut un baiat care da semne ca ar vrea si el sa se mute in Grecia, doar ca in alta localitate. Om trai si om vedea. Poate mai cunosti un alt baiat si se schimba iarasi planul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 6, 2015 Autor Share Postat Mai 6, 2015 Oricum s-ar schimba, ramane esentialul: ma mut in Salonic in vara asta. Pot sa-l intalnesc si pe Fat Frumos din Lacrima, eu tot ma mut. Daca vine si el sau nu, e irelevant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Niste joburi pentru cine e interesant si cunoaste una din limbile respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 7, 2015 Autor Share Postat Mai 7, 2015 Care limbi? Care joburi? O sa fie ceva in Salonic in iulie? Stiu engleza si greaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Vezi ca am pus link, cauta si tu. Nu l-am albastrit, da si tu click pe "Niste joburi" din postul acela. Din pacate trebuie o alta limba decat greaca - italiana, germana, etc. Dar cauta pe acolo, poate-poate... Joburile-s in Atena. Care limbi? Care joburi? O sa fie ceva in Salonic in iulie? Stiu engleza si greaca Editat Mai 7, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate