rares_04cpl Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 am pe moto semnale cu becuri mai mici si palpaie prea repede, pot face ceva adaptare sa palpaie normal sau trebuie sa schimb releul , daca trebuie schimbat releul, ce tip de releu ar fi potrivit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 trebuie sa legi la fiecare bec o rezistenta...rezistenta a carei putere trebuie aleasa in functie de puterea becurilor....daca e rezistenta prea mare vor palpai prea rar...daca e prea mica vor palpai prea repede...intreaba un electrician..eu mi-am pus odata mai demult...dar nu mai stiu nici ce putere aveau becurile si nici ce putere avea rezistentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 ok , baniuesc ca s-ar lega de treaba asta la ITP nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Ce tip de bec ai? Daca nu stii pune o fotografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 sau schimbi releul cu unul care functioneaza chiar si cu leduri si e mai simplu. rezistentele se vor incalzi. dar daca nu ai nevoie de leduri pune bec de care era inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 nu incape bec mai mare in semnalele astea , is de scuter , "tuning". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) Nu vreau sa fac reclama dar aici am gasit imaginea:http://www.kissmotors.ro/product.php?id_product=2300 ;http://www.motoretail.ro/cumpara/bec-12v-halogen-23w-ba9s-8679 soclul are 9mm Editat Iulie 10, 2014 de free runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 sau aici,tot fara reclama http://www.colindetailing.ro/bec-h21w-12v-21w-bay9s-narva-p-1517.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) Cel de 23w are cam 25mm lungime, daca spatiul este o problema Editat Iulie 10, 2014 de free runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 sau schimbi releul cu unul care functioneaza chiar si cu leduri si e mai simplu. rezistentele se vor incalzi. dar daca nu ai nevoie de leduri pune bec de care era inainte. exista rezistente ceramice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 De ce sa produci caldura cu rezistentele cand poti fi mai vizibil cu un bec mai puternic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Are dreptate Free runner, mai bine sa te vada cocalaru cu suv in timp ce vorbeste la telefon cu "salamu" dat la maxim. Am si eu aceiasi problema, insa i-am gasit rezolvare. Am dat vreo 30 lei pe niste semnalizari din bazar,care aveau suportul becului(dulia) din cauciuc, si functioneaza cu becuri fara fasung, de alea cu doua sarmulite pt contact, nu stiu cum le spune, Cand prind o vreme mai rea , ma bag sa le scimb. Vreau sa fac modificarea , nu pt ca m-ar deranja fregventa semnalului ci pt ca aveam becuri de 10w , si cand e ziua iar soarele isi face datoria, nu se mai vede nimic. Nu as vrea sa fac schimb de impresii si asigurari prin vreo intersectie. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 ma frate..daca vreti semnale vizibile luati-va semnale pe leduri RIZOMA nici un bec din lume nu e mai vizibil ca ledurile alea.....sau monteaza in interiorul carcasei niste smd-uri...o sa creada baietii ca ai bagat in marsalier...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 probabil omu' vrea sa rezolve problema , sa iti pastreze "tunningul" fara sa veniti voi cu solutii de 400 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Am schimbat la Dakar becurile de semnalizare pe spate cu varianta cu LED (lampa si soclul au ramas aceleasi). Am pus rezistente de 10W, ceramice. Diferenta fata de becul clasic e data de intensitatea spotului de lumina pe care le produce semnalizarea acum. Becul facea o lumina cu un halo mai mare, dat de focalizarea oglinzii sincronizata cu pozitia filamentului din bec, insa LED-ul face asta din lentilele incorporate si genereaza o lumina foarte puternica, mai concentrata, insa. Diferenta e foarte vizibila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 11, 2014 Autor Share Postat Iulie 11, 2014 (editat) probabil omu' vrea sa rezolve problema , sa iti pastreze "tunningul" fara sa veniti voi cu solutii de 400 lei as dubla valoarea mobrei cu semnale rizoma:)))))))))))))) ideea e ca nu vreau sa bag o tona de bani in ea pt ca am ajuns deja la vreo 1000 de lei bagati in frane filtre si garnituri, deci prefer sa mai bag banii si in benzina sa ma pot plimba Editat Iulie 11, 2014 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate