Cesar Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 Arcurile prea slabe sau prea tari dau efecte foarte nasoale... sasiul e practic compromis. Cel mai evident comportament este si cel mai infricosator - wobble la deschiderea completa a acceleratiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 (editat) Salut, A mers cineva cu amortizoare mupo, matris sau nitron? oricare din aste sunt in jurul a 500 euro, cam asta e si bugetul, nu as vrea sa ma intind spre 1000euro cat e un ohlins. stiu ca nitron sunt ok, dar am citit lucruri bune si despre mupo si matris, insa nu am mers niciodata la proba cu asa ceva, am testat doar ohlins. are cineva experienta cu amortizoarele de mai sus? merci. Editat Ianuarie 26, 2021 de Marc87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Februarie 6, 2021 Share Postat Februarie 6, 2021 Pe ce motocicleta vrei sa le folosesti si cum? Mupo sunt foarte ok, nitron nu sunt rele. Peste cele stock in general (in afara de ultimele generatii de showa, de ohlins, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 moto de la profil, ultimul an de productie. pe fata montez un kit de la andreani iar pe spate inca nu m-am decis, tind sa merg spre mupo GT. Motocicleta o folosesc mai mult pentru touring, insa mai dau cate un sprint cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate