Asociatia Custom Romania Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Asociatia Custom Romania va invita la petrecerea de deschidere, Custom Wheels - Brasov. Detaliile, participanti, locatie, data - in afisul de mai jos. Va asteptam pe toti !!! (II rugam pe cei care ne sustin sa distribuie si pe retelele de socializare https://www.facebook...filter=upcoming. Multumim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 linkul de fb nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) La mine functioneaza link-ul. Ne vedem acolo baieti !!! Editat August 12, 2014 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Motors Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 (editat) Nu uitati ca la Brasov, pe langa atelierele de custom din Romania vor fi prezente si fetele de la Rockabilly + multe alte atractii (tatoo and others) !!! Editat August 15, 2014 de Dark Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 * in sfarsit o intrunire pe gustul meu! si in cel mai potrivit loc posibil la o zvarlitura de bat de oricare dintre pasionatii de custom-uri si distractie old-school Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Si eu bifez cu prezenta, sper sa avem parte de o vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 filmuletul de promovare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Deabia astept evenimentul asta, sa iesim din rutina de peste ani a intrunirilor de la noi, chiar e ceva ce trebuia sa apara la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) Ja ja ja, pe 3:32 apar si eu in fundal, in bermude si ciorapi albi )))))))))) Editat August 25, 2014 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Filmarea se poate vedea aici https://www.facebook.com/video.php?v=817188448304691&set=vb.238510002839208&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Prezent si eu maine in vizita, ca tot nu stiam pe unde sa o iau Poate mi-a scapat mie... o adresa? Ca sa stiu ce caut in Bv. Editat August 29, 2014 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 * intrarea dinspre Bucuresti, dupa podul lung si mega-marketingurile de pe dreapta, ajungi la giratoriul ala de la McDonalds si faci stanga (pe langa Mec), apoi o ti drept si ajungi la Metrom. uite si o harta: asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Merci mult, acum e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 hai cu poze pt aia care n-au putut veni si balesc acu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Din pacate m-a lasat mobra in drum si n-am mai ajuns...retur acasa intr-un piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Am trecut pe acolo, astazi, dupa servici. Frumos, oameni cu adevarat pasionati. Mai multe fotografii AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Am trecut pe acolo, astazi, dupa servici. Frumos, oameni cu adevarat pasionati. WP_20140830_14_12_30_Raw__highres.jpg Mai multe fotografii AICI Multam' de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Am trecut pe acolo, astazi, dupa servici. Frumos, oameni cu adevarat pasionati. WP_20140830_14_12_30_Raw__highres.jpg Mai multe fotografii AICI Am salvat si eu o fotografie. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 N-ai pentru ce, daca le vrei in format mare, trimite-mi pe PM mailul si ti le dau la rezolutia maxima. nRock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Nu este nevoie, este ok asa. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Ahoi! Am pus un video si ceva poze aici /index.php?/topic/716504-asociatia-custom-romania-expo-and-opening-party/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asociatia Custom Romania Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Multumim tuturor celor care prin prezenta la acest eveniment au aratat ca si in Romania se poate !!! Speram ca ati ajuns cu totii ok acasa si va mai asteptam si la editiile urmatoare (in primavara se va organiza la Bucuresti). Asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Extraordinare pozele, frumos eveniment! Chiar imi pare rau ca n-am fost! Majoritatea modelelor sunt foarte frumoase ! (inclusiv masina!) Va doresc bafta in ce faceti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate