DragosKTM Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 ma-ti lasat fara cuvinte ...... eu ma-m lasat tu ma-i lasat el/ea ma lasat noi nea-m lasat voi ma-ti lasat ei/ele ma-u lasat "chiuleala e eficienta"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 eu ma-m lasat tu ma-i lasat el/ea ma lasat noi nea-m lasat voi ma-ti lasat ei/ele ma-u lasat "chiuleala e eficienta"?? eu m-am lasat tu m-ai lasat el/ea m-a lasat noi ne-am lasat voi ma-ti lasat ei/ele m-au lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 (editat) eu m-am lasat tu m-ai lasat el/ea m-a lasat noi ne-am lasat voi ma-ti lasat ei/ele m-au lasat hai ca devine foarte distractiv dialogul pe aici alex daca tot te-ai prins in joaca vezi ca mai ai de lucru la randul 5 parerea mea este ca trebuia sa intelegi altceva nu sa te pui la asa munca grea. Editat Decembrie 22, 2006 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 eu m-am lasat tu m-ai lasat el/ea m-a lasat noi ne-am lasat voi ma-ti lasat ei/ele m-au lasat nu cumva o fi "voi mat-i lasat" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 ha ha ha nota 10 baieti ......nu imi vine sa cred ca am scris ma-ti lasat ......normal ca e m-ati lasat ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 24, 2006 Autor Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) nu cred ca pt o greseala trebe facuta atata zarva in fine.....am prins si eu un petec de net si m-am gandit sa va zic ca e gata mai de legat 3 fire pt aprindere si fac cateva ture cu el sper sa pot pune cateva poze cu rezultatul munci mele:D Editat Decembrie 24, 2006 de stefanmatryce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Stefanele --respect-- continua sa mesteresti .Astept si eu poze cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 ideea a fost sa imi construiesc un motor de teren de strabatut padurile si coclaurile cu cati mai putini bani .asa ca am inceput sa caut pe net piese dar la un moment dat am vazut un anunt cum ca cineva ar vinde un cross mai vechi cu 150 E imediat am luat legatura cu respectivu si pana la urma am reusit sa il cumpar cu suma de 3 mil lei .este vorba despre o gilera de prin ani 89 de cross in stare destul de deteriorata dar cu mici eforturi am pus la punct cadrul numai ca pe el are un motor de mobra pe care cat de curand am sa il arunc la cosul de gunoi:D acu am ajuns in stadiu in care imi trebuie un motor functional si nu stiu ce sa aleg initial m-am gandit la un motor de japoneza dar dupa ce am vazut cam cat costa mi-a cam trecut gandul acu am alt gand despre un motor de cz de 175cc are vreo 15 cai si cred ca e destul de bunicel pt cadru (pretu de 2,5mil) avand in vedere ca ea la inceput a avut un motor de 50cc cu vreo7-8 cai c....acum nu stiu c sa fac sa il iau sau aveti alte pareri uite si cateva poze cu motoru astept muuulteeee pareri ca sunt incepator Problema ta se poate rezolva simplu.Motor Aprilia RS(Rotax) din care sant o gramada aduse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 tocmai acu am vb de o toba de esapament imi da cineva una de suzuki rm 125 ma gandesc ca ii perfecta pt motorasu de minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 cauta un motor de minsk. merge cel mai bine la ce ai tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 cauta un motor de minsk. merge cel mai bine la ce ai tu! pai am un motor de minsk deja ii pus pe cadruu si adaptat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate