gacsenior Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Doresc sa achizitionez un CBR 900 sau un YZF 750 dar nu prea stiu care este mai indicata. Ce parere aveti depre aceste doua motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Eu ,unul ,as alege CLAR cbr-ul. E doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 shi a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 am mers cu amandoua, i-ati honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Faiărbleidu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 CBR-ul!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 am mers cu amandoua, i-ati honda CARE ESTE DIFERENTA INTRE ELE??? (MA REFER LA MANEVRABILITATE SI INTRETINERE). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 De manevrabilitate pot sa-ti spun ca la YZF ca e nula cel putin la viteze mici e indaradnica ca un catar (sper sa nu citeasca shadowrider postul asta), in schimb motoru' trage frumos. Ca intretinere uita-te la preturile pt. consumabile vezi care sunt mai avantajoase la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 http://www.universmoto.ro/article--Test_se...895--10115.html CE SE SPUNE AICI SUNA DESTUL DE PROMITATOR, ASA ESTE SAU NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Din ceea ce stiu(nu am mers) YZF-ul de 750 nu a fost o mobra foarte reusita. Tocmai de aceea au si abandonat modelul. Plus ca e urat cu spume(parerea mea) De mers cu CBR-ul am mers si iti pot spune ca e o mobra jos palaria, si de toata increderea. Iar daca te gandesti la un model putin mai vec iti recomand modelul de 919 cmc. Plus ca numarul mobrelor aflate in circulatie atat in Romania cat si in afara e mai mare in favoarea CBR -ului. Asta in cazul in care vei apela vreodata la piese, carene, etc second Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate