sarpee Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 (editat) De ceva timp am sesizat acest tacanit, pe care il aud cel mai bine la relanti..in ture pare sa nu se mai auda.Aveti idee cam ce ar putea fi ? Editat August 17, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Dupa mine, ar fi lantul de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Microfoanele de la camere deformeaza sunetul intotdeauna, insa mie imi suna a bolt sau cuzinet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian - VFR Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Eu zic că e clar că trebuie dusă la doctor Mi se pare periculos să mergi cu probleme pe motor ... Sau poate vede vreun mecanic şi te-a salvat de diagnoză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 suna a motorus desfacutus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Daca era bataie de motor nu ar mai fi mers asa rotund, ar fi invartit greu . Cand am vazut ca e vb de r6 am zis ca e vorba de tacheti, se mai uzeaza pastilele si prinde joc. Din clip as spune ca ai galeria de evacuare slaba si scapa gaze pe la un cilindru, sau ar putea avea o gaura. Bataile din motor apar de regula in urma a cativa km fara ulei, acum tu stii ce ai facut. » Post actualizat in 17 Aug 2014 10:26incearca sa tii mana cat mai aproape de fiecare teava a geleriei chiar la intrare in chiuloasa si vezi daca simti scapari de gaze. ai grija ca s-ar putea sa iti ramana pielea pe acolo daca le atingi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 galeria desfacuta si/su garnitura dusa. e cam 7 lei o garnitura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 nu prea e garnitura acolo, sunt niste seibi mari din metal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 r_amonna ti-a dat solutia, cauta urme de gaze arse pe galerie si asa o depistezi pe cea cu probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 daca gasesti suruburi slabe nu le strange cand motorul este fierbinte ca strici filetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 saibele alea se numesc garnituri de evacuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 ai dreptate, pana la urma asta este si rolul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Distribuție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Distribuție. aaaahhhhahahahahhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 17, 2014 Autor Share Postat August 17, 2014 (editat) eu asa am luat-o(era lovita si 2 tevi de evacuare indoite) se si vede ca au fost indreptate cele din mijloc, baiatu' de la care am luat-o a spus ca tacanitul este de la tevile alea care erau indoite, eu am indreptat galeria la un mester si am pus-o la loc avea si garniturile de evacuare, dar am observat ca nu au intrat destul in chiuloasa cu toate ca le-am strans maxim zic eu. O sa ma uit sa vad daca am scapari pe undeva sper de la evacuare sa fie problema. Editat August 17, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 stai linistit ca nu are nimic la motor. distributia zornaie, sunet asemanator cu lantul de transmisie cand e slab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 garniturile alea se mai taseaza si ele... sau poate de la indreptat a ramas ceva distanta, poti sa faci unele mai groase la un atelier specializat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 (editat) Am descoperit problema tacanitului, dupa ce am incercat sa mai strang suruburile de la galerie am verificat traseul evacuarii si am vazut pe finala 2 nituri care erau slabite si zornaiau in voie.. Multumesc pentru ajutor.. http://i57.tinypic.com/ddzx21.jpg Editat August 19, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 zgomotul ala nu-i de la alea, e de la imbinarea galeriilor in chiulasa, cum ti-a zis si Ramona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 Daca apas pe ele astfel incat sa stea fixe nu se mai aude nimic, galeria a mai fost stransa putin pentru siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 atunci alea o fi, daca zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 or' mobra are un "tzacanit" la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 e bun! bine ca nu te-ai apucat de desfacut motorul sa schimbi distributia dupa cum spuneau unii p-aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate