adovis77 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) Exista vreun magazin unde are Chem-Dip in Bucuresti? Sau ceva echivalent, dar SAFE ? La carburatoare am bagat Decarburol si perie la greu si tot a ramas jeg, mai mult ca sigur n-o sa mearga la pistoane. Editat August 20, 2014 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Baie in soda caustica apoi clatit bine si e ca nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) Si unde nu are depuneri o sa ii atace direct aluminiul ... Sunt solutii pentru curatat depunerile de genul asta, mergi si intreaba prin magazine, e imposibil sa nu gasesti ... E oarecum amuzant, esti al nu stiu catelea ametit care vrea sa cumpere exact acelasi produs care il vede pe net prin america sau mai stiu pe unde dar nu a incercat sa caute produse similare in magazinele de pe la noi ... Editat August 20, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat August 20, 2014 Autor Share Postat August 20, 2014 (editat) Baie in soda caustica apoi clatit bine si e ca nou! SODA CAUSTICA + aluminiu: https://www.youtube.com/watch?v=gihAT6eXaoc Editat August 20, 2014 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 baie cu ultrasunete, se foloseste la carburatoare-injectoare, cum pistonul nu e o piesa extrem de sensibila poti sa le lasi peste noapte in benzina si calamina se va muia sigur, apoi poti incerca o curatare mecanica daca esti maniac ti le fac la ultrasunete, dar dai banii degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat August 20, 2014 Autor Share Postat August 20, 2014 (editat) Si unde nu are depuneri o sa ii atace direct aluminiul ... Sunt solutii pentru curatat depunerile de genul asta, mergi si intreaba prin magazine, e imposibil sa nu gasesti ... E oarecum amuzant, esti al nu stiu catelea ametit care vrea sa cumpere exact acelasi produs care il vede pe net prin america sau mai stiu pe unde dar nu a incercat sa caute produse similare in magazinele de pe la noi ... Zi tu nene un produs bun ca si Chem-Dep (si care curata pistoanele ca mai sus ) ca m-am saturat sa dau prin magazine si sa ma lovesc de tot felul de destepti. Pls, man, pls ! » Post actualizat in 20 Aug 2014 19:30 baie cu ultrasunete, se foloseste la carburatoare-injectoare, cum pistonul nu e o piesa extrem de sensibila poti sa le lasi peste noapte in benzina si calamina se va muia sigur, apoi poti incerca o curatare mecanica daca esti maniac ti le fac la ultrasunete, dar dai banii degeaba Da multam, aveam nevoie pentru cilindri (/index.php?/topic/716780-ultrasunete-curatare-cilindrii/). Cat costa 2 cilindri + 2 pistoane? Editat August 20, 2014 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 SODA CAUSTICA + aluminiu: https://www.youtube.com/watch?v=gihAT6eXaoc Experimentul e semificativ in cazul de fata, cu folia dar nu se preteaza la pistoane. Curatam la comuniste pistoanele cu aceasta metoda si de doua ori pe an si nu aveau nicio problema. Poate astea capitaliste or avea. Concentratia de apa+fulgi de soda caustica si-o face fiecare cum crede de cuviinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat August 20, 2014 Autor Share Postat August 20, 2014 Experimentul e semificativ in cazul de fata, cu folia dar nu se preteaza la pistoane. Curatam la comuniste pistoanele cu aceasta metoda si de doua ori pe an si nu aveau nicio problema. Poate astea capitaliste or avea. Concentratia de apa+fulgi de soda caustica si-o face fiecare cum crede de cuviinta. Nu neg ca merge si amestec de apa + soda dar nu am experienta suficienta sa risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 http://www.bizoo.ro/firma/starchemicals2007/vanzare/141638/degresant-curatare-calamina http://www.clubvespa.ro/articole-vespa/produs-curatare-calamina Asta asa la o prima cautare ... sincer iti zic ca nici eu nu am foarte multa experienta in curatarea calaminei dar nu mi se pare asa o problema mare incat sa faci un topic pe tema asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 calamina aia in josul segmentilor indica pierderi de compresie deci inainte sa cureti efectul, rezolva defectul. Daca nu e oval cilindrul de uzura, o honuire, un set de segmenti noi si o procedura de rodaj pot face minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf 08 Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Am decalaminat/ curatat niste supape lasandu-le la inmuiat in solutie Triumf pentru curatat aragaze. Initial incercasem sa le curtat mecanic, dar am renuntat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 calamina aia in josul segmentilor indica pierderi de compresie deci inainte sa cureti efectul, rezolva defectul. Daca nu e oval cilindrul de uzura, o honuire, un set de segmenti noi si o procedura de rodaj pot face minuni. dar unde ai vazut tu cum arata pistoanele lui? » Post actualizat in 22 Aug 2014 20:42 eu am reusit sa curat odata pistoanele cu o substanta de curatat prin baie, se numea "power cleaner" = am gasit-o intamplator prin baie, nu era cumparata de mine. am si frecat un pic cu un burete de vase si partea dura de la burete sar substanta aia a inmuiat calumea calamina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Am aceeasi problema cu un carb care -spune mecanicul- se incapataneaza sa functioneze. Dupa 8 magazine de piese auto si moto vizitate In Bv, am gasit in cele din urma o chestie numita Carbusol (sau ceva pe acolo). Bidonul nu era nici macar etans, iar cand s-a scurs pe maini, nu am simtit nici macar sa piste. Cred ca pana si otetul alimentar ar fi fost mai coroziv. Parerea mea: ce gasim prin magazinele noastre sunt facaturi. Dar, ca sa nu ramana la stadiul de pareri, revin cu rezultatele de la mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 dar unde ai vazut tu cum arata pistoanele lui? Zici tu ca sunt curate si afumate un pic doar pe calota? Nu cred ca mai deschidea topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Oricum daca dai pistoanele jos si le cureti dar nu faci segmentarea , eu personal cred ca este o mare prostie... Este ca si cum dai o chiulasa de la masina jos si nu schimbi garnitura... Sau schimbi cutia de la masina cu una noua dar nu schimbi ambreajul care te mai duce 1000 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Ce de idei pe aici....)))......ma intreb oare voi astia cu idei dastea extratereste .....spalati cauciucurile?....)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Oricum daca dai pistoanele jos si le cureti dar nu faci segmentarea , eu personal cred ca este o mare prostie... Este ca si cum dai o chiulasa de la masina jos si nu schimbi garnitura... Sau schimbi cutia de la masina cu una noua dar nu schimbi ambreajul care te mai duce 1000 km... sunt o gramada de situatii in care repari chestii mai importante si dai pistoanele jos fara sa faci "segmentarea".. "segmentarea" in sine e o operatiune simpla, nu dificultatea ei ii retine pe multi, ci pretul segmentilor, care daca sunt in cote nu are rost sa fie schimbati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 Zici tu ca sunt curate si afumate un pic doar pe calota? Nu cred ca mai deschidea topic. Zici tu ca sunt curate si afumate un pic doar pe calota? Nu cred ca mai deschidea topic. Arata ca alea din video. Deci, trebuie curatate, zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate