Beatrice Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Gabi, imi place cum ai surprins pasageru' de pe CBR ca mai are putin si pune genunchiu' pe jos. O sa aiba Ioana sliderele tocite inaintea lui Ionut. Haha ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 (editat) da, racheta Sa continuam: pozele aici https://plus.google.com/u/0/photos/108020711764786645642/albums/6054987472102807201 montaj video, partea a 2-a cu Transfagarasanul. La prima parte am vazut ca editorul youtube nu a pastrat sunetul dupa melodia de inceput. http://youtu.be/ihcESIxyHT8 De la festivalul din Sibiu, unde am tras cu arcul. Nu a tipat si nu a cazut nimeni de la ferestre (sper ) http://youtu.be/MhAWF1wrD7o?list=UU-N64oAhj8kAJkbuADJq6tg Incerc sa incarc si filmuletele mai lungi, le veti gasi pe canalul youtube Editat Septembrie 3, 2014 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Foarte frumos.Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Finalmente am reusit sa termin si eu tura .Pentru curios: Cand am pus camera dupa ce am facut pana, i-am facut un snake-bite de toata frumusetea. Si am avut noroc ca am luat doua camere dupa mine cand m-am dus sa fac pana, deoarece la prima camera s-a forfecat la valva. In rest, sambata seara, pe Transfagarasan, super distractie. Soseaua goala, asfalt misto (pana la Vidraru...care a fost cu pietrisul ala sa arda in iad...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Bine ca ai reusit pana la urma sa termini si tura, sa vii si calare Data viitoare sa iti iei de rezerva o camera la tine, just in case...Si culmea, nici macar n-am mers offroad, ca de obicei )) » Post actualizat in 08 Sep 2014 08:52Poze, ceva, ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Cateva poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Finalmente am reusit sa termin si eu tura . Pentru curios: Cand am pus camera dupa ce am facut pana, i-am facut un snake-bite de toata frumusetea. Si am avut noroc ca am luat doua camere dupa mine cand m-am dus sa fac pana, deoarece la prima camera s-a forfecat la valva. In rest, sambata seara, pe Transfagarasan, super distractie. Soseaua goala, asfalt misto (pana la Vidraru...care a fost cu pietrisul ala sa arda in iad...). Bine ca ai rezolvat si ai terminat tura cu Transfagarasanul. Ma gandeam ca a intervenit ceva la/dupa montaj, dupa peticire facusem proba si tinea aer. Mi-am completat si eu trusa, de acum am si camere la mine Editat Septembrie 8, 2014 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Bine ca ai reusit pana la urma sa termini si tura, sa vii si calare Data viitoare sa iti iei de rezerva o camera la tine, just in case...Si culmea, nici macar n-am mers offroad, ca de obicei )) » Post actualizat in 08 Sep 2014 08:52 Poze, ceva, ai? Avem si cateva pozne In ceea ce priveste camera, de acum imi fac si eu trusa ca nu mai merge asa . Si din nou, multumesc pentru ajutor si suport saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate