SuzukiRf600R Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Va salut, Duminica am o sedinta foto pe moto, niste colegi vor sa experimenteze pe mine niste poze. Ii las, ce sa fac . Va rog sa-mi spuneti, si sa nu radeti de intrebarea mea, cum dracu fac ca negru mat pe care-l am sa fie cat de cat....lucios? Baietii au aparate destul de profi si clar vor scoate in evidenta si zgarieturile de pe carene, dar nu e bai, ca se scot prin editare foto. Insa eu, inainte, cum as putea-o pregati? Exista o solutie pe care sa o cumpar si sa o dau pe carene+rezervor? Asta dupa ce o spal... Voi reveni cu pozele BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Poti sa incerci si cu asa ceva: Sau cu orice polish auto in general ... doar sa ai grija, odata ce ai dat luciu unei vopsele mate o sa cam ramana asa ... eu am facut treaba asta cu o casca neagra mata si a ramas semi-lucioasa pana la sfarsitul vietii Editat Septembrie 2, 2014 de Dan.Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Fara polish !...... nu va mai fi negru mat. Foloseste-l pe cel recomandat de colegul de mai sus de la Motul care se si curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Il cumperi de la reprezentanta motul, e aproape de tine daca stai in Popesti, pe linia 102. Costa vreo 30 de lei +1 Recomand. Pana si baba mea de 20 de ani s-a simtit tinerica cand am rasfatat-o cu Motul Editat Septembrie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Asta e si ideea,ca nu vreau sa dau jos negrul mat,exclus. O fi el pretentios dar cum vine pe motor...no way dude! Am sa incerc sa iau astazi acel flacon, o spal si o dau imediat. Sa vedem cum se pastreaza iar vineri o dau iar...iar duminica inainte de poze iar:) Merci de pont. BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Vino pana la mine, am eu Shine&GO. Dai pe ea, pe rezervor, de exemplu, vezi cum iese si apoi stii ce ai de facut mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Neata, Cum motorul este up&runing, sedinta foto sta in picioare. Spuneti-mi va rog niste peisaje (timp de zi si seara) pe langa Bucuresti, unde intr-adevar s-ar preta niste poze. Ma gandesc la: - depozite & cladiri parasite - o balta / o apa in care sa se reflecte soarele - dealuri, campii - ce va mai trece prin cap Merci, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Poarta 4 la faur. In pasaj victoriei dupa ora 10 pe liniile de tramvai. Langa piata de flori cosbuc pana in piata de flori pe partea dreapta e o strada care este i vale cu u peret imens de caramida. Cauta pe facebook Ciprian Mihai Photography sa vezi cat de cat locurile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Cauta pe facebook Ciprian Mihai Photography sa vezi cat de cat locurile . Multumesc. Nu am facebook! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Podu' de la Orhideea cand nu e circulat. Sau daca vreti ceva hardcore shit -> groapa de gunoi de la Glina E si aproape de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Podu' de la Orhideea cand nu e circulat. Sau daca vreti ceva hardcore shit -> groapa de gunoi de la Glina E si aproape de tine... Esti invidios de ma trimiti la Glina Nu ai zice....e aproape de "noi". Zici doar de mine, ca tu stai in Pipera si eu nu stiu ))))) Editat Septembrie 8, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 Si o parte din rezultatul primei sesiuni foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 ce bine e batranetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate