Galen Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Ce sa zic, daca trebuie mers la Sanzieni, se va merge, nu ma pot opune singur. Sunt din cei care cred in simbolul tricolor pe care insa il vreau curat, nu terfelit de rasism. Prefer sa mergem 10 SAU 20 de mii cu o singura conditie, sa fie cazul de asa ceva, adica cu dreptate. Filosofie de ardelean incapatanat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Da, ii baga in puscarie ca sa ce? ca sa platim pentru ei cazare si masa gen all inclusive?puscariile sunt pline de tot felul de lepre.intra si ies si intra iar,ca acolo e cald,mancare etc. Solutia ar fi munca tata.da nu la plantat de panselute la universitate sau dat cu matura.Munca la ocna,la spart piatra,munca grea si mancare oha.Apa paie si bataie.Daca ar fi legile facute bine si ar exista pedeapsa cu munca nu cu abureala,atunci eu cred ca s ar gandi de 2 ori inainte sa faca diverse, si daca nu s ar gandi si ar comite-o ar vedea ca viata bate filmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 pai si ce o sa faca?sa bata tot satul?e cam extrema masura.Aia care au facut ce au facut,ori sunt la politie(asta in cazul in care au fost identificati si prinsi) ori sunt ascunsi cine stie pe unde,caci se asteapta sa vina motociclistii pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Scuzați, vă rog... mi se pare mie sau se scrie oriunde se găseşte un petec de topic alb, fără legătură cu subiectul acestuia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate