vik55 Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Maine am chef de alergat cam 500 / 600 Km la noi sau prin Bg , vre un traseu interesant ? Este cineva interesat sa mai arda un rezervor ? ? ? . Sariti cu idei . Astept si propunerea celor mai NAPASTUITI DE SOARTA [ japoneze / patru labute ] . Editat Septembrie 11, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Astept si propunerea celor mai NAPASTUITI DE SOARTA [ japoneze / patru labute ] . Acri strugurii, huh? Ma refer la japoneze...nu neaparat la patru labutze... Editat Septembrie 11, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 11, 2014 Autor Share Postat Septembrie 11, 2014 Da frate mai sunt si oropsiti ai vietii cu motorete racite doar de aer alea cu lichide E scumpe rau ,,,,,,,,,,,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Eu plec maine spre Sebes, din Pitesti. Pe la ora 11, cred. Ritm de mers: blana orbitoare . Duminica ma intorc pe Transalpina, daca poti sa le legi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Maine am chef de alergat cam 500 / 600 Km la noi sau prin Bg , vre un traseu interesant ? Este cineva interesat sa mai arda un rezervor ? ? ? . Sariti cu idei . Astept si propunerea celor mai NAPASTUITI DE SOARTA [ japoneze / patru labute ] . Stiu ca poate suna booring, dar ma gandeam sa trag maine o fuga pana la mare. De acord ca drumul este plictisitor, insa...as cam vrea sa-mi iau "la revedere"de la mare. Si daca se poate, nu ar strica si o noapte intr-un club, cu dormit pe plaja BR, Alexandru Editat Septembrie 11, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 11, 2014 Autor Share Postat Septembrie 11, 2014 Din pacate maine munca iar o las pt sambata dar fara autostrada daca se poate sa vedem ce mai apare pe acilea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Salut, ma bag si eu simbata, ... cam 80% sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 si eu ies maine , dar n-am hotarat incotro. cert e ca la ora 16 trebuie sa fiu inapoi altfel stau o sapt pe hrana rece propuneti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 stau o sapt pe hrana rece propuneti ceva Microunde:))) am eu o camera libera in apartament daca te da afara:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 12, 2014 Autor Share Postat Septembrie 12, 2014 Salut, ma bag si eu simbata, ... cam 80% sigur. Ok man vb pe seara poate ne vin si ceva idei pana atunci , aici sau tel No servus . * Vulpoiule te dai lovit ? » Post actualizat in 12 Sep 2014 14:59 Sunt inca la munca dar am vazut pe un site un articol si ceva poze despre satul Viscri unde parcheaza printisorul bagam maine o tura pana acolo ? . Am bateria terminata cine are timp si vrea o tura pana acolo maine bagati o harta/traseu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Haidi bre, avem traseu? Zici de Viscri. Buc-Brasov - Viscri- Sighisora (optional) si retur pe transfagarasan, merge? » Post actualizat in 12 Sep 2014 17:13Vreo 600km, aprox 9 h. Editat Septembrie 12, 2014 de camila de recif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 12, 2014 Autor Share Postat Septembrie 12, 2014 Da omule merge ,cu TF -ul vedem cum ne incadram in timp se face repede seara intalnire 8:00 > plecare 8: 15 Petrom Baneasa [ sus ] este Ok ? Baga si tu un tel acum cand citesti sa confirmi nu prea mai vreau sa stau mult pe aici . Seara buna . * Daca se mai baga cineva cu placere sa vina dar este de alergat . » Post actualizat in 13 Sep 2014 04:10Neata . 8 > 830 decolarea putin racoare afara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate