The Mentalist Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Ca sa imbinam placutul cu utilul, propun sa vedem cine vrea pe Cheia macar la dus. As pleca odata cu grupul la 9,30 de langa Casa Poporului (vezi topic comemorare Sanzieni) pana la Ploiesti si apoi as face o Cheia de toamna. Intalnirea in Sanzieni e la 14-14,30 deci e timp si de mancat si de ajuns acolo. Dupa cum imi spune mie nara cred ca la intoarcere nu prea va fi timp de joaca, probabil se sta pana in jur de 16 pe acolo, asa ca intoarcere pe Siriu (care oricum am inteles ca e cu probleme din cauza de alunecari de teren) cade, daca se merge mai repede poate am putea veni prin Poiana Brasov-Rasnov-Paraul Rece-Predeal si apoi iar DN. Dar cred ca cel mai probabil intoarcerea va fi cat mai rapida pe DN ca se lasa seara repede, intuneric si frig, nu place. Interes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Hai sa vedem cum merge grupul - daca merg frumos, as merge si eu cu ei; daca nu place, o cotesc si eu cu tine pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Ce intelegi tu prin mers frumos? Se va merge in grup, specific cluburilor moto. In principiu cred ca se vor face 2-3 grupuri daca se strang mai mult de 30-40 de mototociclete(nu de alta da o sa muciti traficu). Niko, eu zic sa va strangeti ai vostri tot acolo da sa mereti separat pt ca o sa difere foarte mult stilurile de mers(al vostru cu al lor). Asfalt uscat si ganduri bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Pe Siriu se circula, insa cu restrictii, intre orele: 08-10 12-14 18-20 Posibil ca in we sa fie ceva mai mult timp, chiar toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Niko, vezi ca si Cheia e cam praf. Iar acum 2 sambete traficul a fost horror. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Niko, vezi ca si Cheia e cam praf. Iar acum 2 sambete traficul a fost horror. Merci, Bogo, dar tot ma gandesc ca nu am ce sa fac de la 9,30 pana la 14,30 mergand in grup mare, e timp si de mancat si de frecat menta. Nici ultima data cand am fost eu pe Cheia nu pot sa zic ca mi-a placut, dar am zis ca poate e fiindca o ard pe la circuite. Oricum, alte curbe pe strada si care sa fie in drumul asta n-avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Niko, vezi ca si Cheia e cam praf. Iar acum 2 sambete traficul a fost horror. sambata si dumunica tercuta cheia era bara la bara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Bine mah, vand motoreta da-o-n masa ca vad ca n-am unde s-o mai folosesc! Cheia nu, Siriu nu, Sighisoara e prea departe, in linie dreapta patratim cauciucul, in oras nu, deci sunt in posesia unui obiect inutil! Stiam...dar ma amagesc in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Eu as fi pro pt Cheia plus o ciorba pe la pranz. Cum facem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Daca va intoarceti pe Siriu, din Patarlagele va insotesc si eu. Doar sa imi dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 9:30 academie..doar ca sunt cu un tractoras bmw deci incet si linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate