stRADu Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Yesssss, of course. Asta daca nu ploua, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) bun, ma bag si eu daca imi permiteti Editat Octombrie 3, 2014 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 deci maine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 bun, ma bag si eu daca imi permiteti Bineinteles! Toata lumea e binevenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Daca iar o baga pe aia cu bratara la intrare, va ofer "bratara" mea de data trecuta, cu rugamintea sa mi-o inapoiati ca poate ma mai duc si eu alta data. E o amarata de foaie colorata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Pleaca cineva astazi? cam...acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate