krong28 Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Se vede si in poza ce implicat eram!?! Sau poate nu te refereai la toti!? Sac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Se vede si in poza ce implicat eram!?! Sau poate nu te refereai la toti!? Sac! Mai bine povesteşte cum a fost azi în zona Pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Usor..ne-am dat pe traseele de biciclete! Padure, poteca, mici, carnati! Agreabila zi...dar la fel de mohorata ca ieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 S-a rezolvat capra Irinei? Eu dacă am duminică cea de a doua mobră plănuiesc să virusez un prieten vechi care nu a mai motociclit de 30 de ani. Îl scot la un enduro uşor ca să nu-l sperii, poate încetişor îl aducem între oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 "S-a rezolvat" ca de obicei....prin tractare! Apoi a adus masina pana la mobra...si apoi a dus mobra la service! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Se rezolva cu un schimb de bujie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Şi bujii noi "la pachet" pentru data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Auzi tanti, asa ai de gand sa repari mobra aia? Cumparand o mana de bujii!? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Auzi tanti, asa ai de gand sa repari mobra aia? Cumparand o mana de bujii!? ) Mai, stai un pic Dan, eu nu mai am probleme cu bujia,cred,de data asta bujia s-a dus din cauza ca s-a rupt cumva electrodul, o bujie de masina , care m-a tinut f mult, dar e foarte diferita de BR9EG,cea originala (are filetul mult prea scurt) intradevar, sper sa fi rezovat cauza, au fost multe: segmenti piston schimbati, fisa schimbata, dar a fost fun cand am descoperit ca e fisurat, plus uleiul de transmisie,ma rog,multe bube , o sa fie ok data viitoare. Bujiile care le-am avut, erau deja distruse. Trebuie sa fac rost de o carena stanga ca sa nu mai stea filtrul de aer descoperit,ca se infunda repede si nu mai trage aer cum trebuie.Stiu ca mobra mea nu este perfecta, incerc si eu sa ma risc cu ce am, just 4 fun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2014 Nu.ti mai bate capul cu detalii ...motoreta e buna ...am vazut mult mai rau de atat ...eu vin cu alt subiect : 14-16 noiembrie se organizeaza o prieteneasca la soft enduro ...pensiunea " LA MOTOARE" ...undeva langa ploiesti parca ...eu pun la dispozitie platforma mea pt 3 moto evident cu masina cu tot ...deci mai sunt doritori?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Eu una ma abonez ) daca sunt prea multi doritori mai vin si eu cu un loc de mobra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2014 Daca o sa fim prea multi doritori pot lua duba aia mare wv ... care a venit pe pod la cornetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Bhai ce ma enervati cu treaba asta, va duceti "La Motoare" exact cand muncesc io! Poate ploua! Sac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2014 Si eu muncesc sambata ...dar se rezolva ... azi am vazut , pe fb ca se organizeza in w.e o prieteneasca ...as fi preferat celalat w.e ...dar fav un efort sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 )) cum era?eu pot sac!!! glumesc.... sper sa reusim sa facem ceva )) ne auzim aici daca e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Mâine la 10 scot chinezu` la plimbare, Domneşti-1 Decembrie şi retur pe ambele maluri ale Argeşului sau spre nord-vest în recunoaştere. » Post actualizat in 15 Nov 2014 15:29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Undeva dupa 12 ies si eu...tot pe aici pe aproape, pe langa barlog! Te sun daca ies in sud! Ce motor are Rieju-chinezu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 E Lifan 200cc cu 16 hp/8000rpm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2014 Cam asa a stat treaba ieri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Dealuri langa Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Caut plastice pentru ciupanez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2014 Traseul de ieri a fost oleaca mai departe Locatia: Targoviste Vulcana bai - Pucioasa - Fieni ( cariera de ciment )- Cucuteni - Vulcana de sus - vulcana bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Si un pic asa Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Haideti bha sa ne dam mari cu pozele de ieri! Astept cu nerabdare filmul cu ....chinezu soptind! ) Editat Noiembrie 16, 2014 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate