zigzag Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 (editat) Daca nu ploua, a ramans pt maine la 10,30, Petrom-ul de pe soseaua Giurgiului, pe dreapta dupa capatul tramvaielor. Daca mai vrea careva, ne vedem acolo. Eventual dati un semn in seara asta pana la 22,00 ca sa stim daca mai asteptam pe cineva. Pentru ca se va merge si pe nisip destul de mult, sunt necesare crampoane. Editat Martie 14, 2015 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Ceva/cumva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 De la 1 Decembrie la Comana pe off? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 (editat) Maine la 10:30 in Petrom de pe dreapta la iesire din Buc -intrare in Jilava! Mergem in padurea Comana sau/si prin zona! Suntem 3 Husabergi! Editat Martie 25, 2015 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Bravos, evitaţi posibila ploaie din weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Da am si eu o intrebare. M-am plimbat si eu pe langa Bucuresti, in special pe la Mihailesti in ture scurte, voi nu aveti probleme cu cainii? Mai ales in zonele unde sunt case in constructie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Am oprit motorul şi s-au calmat, am vorbit cu ei apoi am plecat. Am conserve la mine, desfac una şi ne împrietenim... Dacă te grăbeşti virezi spre ei şi turezi motorul ca să se îndepărteze apoi te tirezi rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Duminica, daca nu ploua, ies iar! Care se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Chiar dacă nu plouă tot e nevoie de flotoare... » Post actualizat in 04 Apr 2015 14:21 Zuperrrrr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Luni...care/unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 nea Penetru, incepe sa semene a ktm chinezaria ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Asta prin amabilitatea dumitale.... te asigur că la comportament e tot Lifan. Luni...care/unde? Eu/nu ştiu. Hai cu propunerile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Desi topicul e...langa Bucuresti, io vreau la munte! Am vazut ca zapada e pe topite, deci e posibil! Daca nu gasim duba/masina "cu cui", facem ca de obicei?! Ne gasim in Sud si ne hotaram acolo pe unde mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Desi topicul e...langa Bucuresti, io vreau la munte! Am vazut ca zapada e pe topite, deci e posibil! Daca nu gasim duba/masina "cu cui", facem ca de obicei?! Ne gasim in Sud si ne hotaram acolo pe unde mergem! Noi şi mai cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Noi si niste unii cu Kawa de 250cc respectiv Husaberg de 550cc! Si cine o mai vrea sa vina sa ne ciocnim ouale....de Paste...de sa! Sac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Sute de români şi-au ciocnit ouăle încă de ieri! Unul din turnicheţii de la Unirii 1 e defectStiu senzaţia, nu ar fi prima dată. Mă apuc să-mi caut cârlig pentru conservă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 La ora 10 sub podul peste Arges de la 1 Decembrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Incotro mergeti de acolo? Vreau si eu maine cu un prieten, ceva soft. Eu cu Domi si el cu Freewind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Ne hotaram acolo! Pe langa Arges, prin/pe langa vreo padure! Musai crampoane mai ales cu vaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 OK. Have fun. O luam si noi mai tango un pic mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Nu ar merge o combinatie in care ne abatem prin padure apoi revenim iar vacile ne asteapta in drum? O varianta off spre Comana exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Am cu cine sa ma dau sambata?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Depinde pe unde vrei sa o dai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Nu-s pretentios tare! Asfalt si zapada sa nu fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Am mers si eu sambata pe malul stang al Argesului din comuna 1 Decembrie pana unde se termia drumul, aproape de varsarea Sabarului in Arges, cam 30 km. A fost ceva noroi dar am reusit sa trec cu Freewindul. In final am ajuns pe proprietatea unui cetatean, care a fost foarte de treaba si mi-a aratat drumul catre civilizatie (un sat numit Valea Dragului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate