tiyuta Postat Octombrie 30, 2014 Autor Share Postat Octombrie 30, 2014 Blana. Ne place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 tare de tot ultima poza de pe pagina precedenta. da ce spuneti de coborarea de toamna 2013 din tabla butii pfff.. sa vezi acum vreo 2 saptamani cand am trecut eu.. mai dezastru. din ce am inteles anu asta nu au mai terasat cu buldozerele inainte de comemorarea eroilor in august.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Intr-adevar, coborarea de pe Tabla spre Cheia e praf. N-au bagat lama la cocalarescul eveniment de la inceputul lui august. Sunt niste sleauri de juma de metru adancime. Si intr-un fel poate e bai bine. Daca n-am putut sa urc io nici cu mobra nici cu SUVul (pe uscat) probabil ca n-o sa reuseasca nici "taranii" care lasa mizerie in locul de campare de langa cimitir si gasim locul curat la primavara. Oricum se poate urca dinspre Slon foarte lejer, piatra pe jos, no problem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Superbe fotografii. Va recomand si platoul Podul cu Flori din Bucegi, Zanoaga. Este superb si este accesibil pt 4x4 si enduro. Sunt zone cu noroi, busteni, piatra, aveti ce experimenta dar peisajul iti taie rasuflarea 360 grade... Editat Noiembrie 6, 2014 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Superbe fotografii. Va recomand si platoul Podul cu Flori din Bucegi, Zanoaga. Este superb si este accesibil pt 4x4 si enduro. Sunt zone cu noroi, busteni, piatra, aveti ce experimenta dar peisajul iti taie rasuflarea 360 grade... Te referi la locul de unde au escavat piatra din care au executat barajul Bolboci...am urcat si cu daciuta si cu motorasul acolo...super priveliste. am vazut ca pleaca ceva drumuri forestiere de acolo pe langa platoul respectiv , merita explorate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Te referi la locul de unde au escavat piatra din care au executat barajul Bolboci...am urcat si cu daciuta si cu motorasul acolo...super priveliste. am vazut ca pleaca ceva drumuri forestiere de acolo pe langa platoul respectiv , merita explorate ! Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 (editat) Superbe fotografii. Va recomand si platoul Podul cu Flori din Bucegi, Zanoaga. Este superb si este accesibil pt 4x4 si enduro. Sunt zone cu noroi, busteni, piatra, aveti ce experimenta dar peisajul iti taie rasuflarea 360 grade... Acea fost cariera este accesibila si cu vitezana. Frumoasa panorama. Editat Noiembrie 9, 2014 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Acea fost cariera este accesibila si cu vitezana. Frumoasa panorama. Sa fiu sincera ma indoiesc. Noi am fost cu 4x4 si au fost momente destul de dificile din cauza noroiului adanc, bustenilor, etc. Or exista mai multe trasee dar nu vad placerea de a chinui o vitezana in noroi, piatra mare, busteni, raulete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Sa fiu sincera ma indoiesc. Noi am fost cu 4x4 si au fost momente destul de dificile din cauza noroiului adanc, bustenilor, etc. Or exista mai multe trasee dar nu vad placerea de a chinui o vitezana in noroi, piatra mare, busteni, raulete... Exageram intentionat cu vitezanele. Oricum, orice masinita de la Logan in sus urca si orice mobra urca daca e uscat. Daca e ud, de la enduro-touring in sus nicio problema indiferent de umiditate. Noi am urcat cu KLE-urile pe umed (nu era noroi, era doar umed) si am zburdat pana sus cu pasagere si bagaje si fara crampoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2014 Superbe fotografii. Va recomand si platoul Podul cu Flori din Bucegi, Zanoaga. Este superb si este accesibil pt 4x4 si enduro. Sunt zone cu noroi, busteni, piatra, aveti ce experimenta dar peisajul iti taie rasuflarea 360 grade... Multumim pentru recomandare si pentru aprecieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate