13 Todesengel Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 (editat) Am avut multe tipuri de biciclete , dar trebuie sa recunosc ca cel mai aproape de sufletul , gusturile si preferintele mele sunt clasicele . Postez cateva fotografii cu cele pe care le-am avut sau le am in continuare . Markania , Paul Hutker - Lockhausen » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:19 Steyr , produsa de aceiasi uzina de armament austriaca care fabrica si celebrele pistoale automate folosita de armata germana in al doilea razboi mondial Editat Octombrie 22, 2014 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Sunt din acelea care vedem prin filmele WW2, in care un Fritz incaleca si pedaleaza peste campie ? (e o gluma, evident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 22, 2014 Autor Share Postat Octombrie 22, 2014 (editat) Cam din acelea sunt ,Radu . » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:28 Puch Rex » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:29 Hercules Editat Octombrie 22, 2014 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Super tare. Si spui ca ai toate bicicletele astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 22, 2014 Autor Share Postat Octombrie 22, 2014 Unele le-am avut , altele le am . » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:36Union Oxford » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:47Raleigh , Nottingham , cu echipare de exceptie : butuc fata Sturmey-Archer cu dinam si frina incorporat , butuc spate Sram cu 3 viteze . Aceasta este chiar si de vanzare , la un pret de sfarsit de sezon . Mai mic decat se vinde doar butucul fata pe e-bay . Singura deosebire fata de fotografie este soneria clasica inlocuita cu o goarna-trompeta , pompa neagra si corp cromat ca si ghidonul . » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:49.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 E de apreciat. Ai o mica avere sau cel putin niste lucruri de valoare. La mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 22, 2014 Autor Share Postat Octombrie 22, 2014 Multumesc mult Radu !/// Raleigh de vanzare in topicul din link ./index.php?/topic/719635-bicicleta-clasica-vintage-raleigh-nottingham/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomytza Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Cam din acelea sunt ,Radu . » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:28 Puch Rex » Post actualizat in 22 Oct 2014 13:29 Hercules seaman cumva, cu tohanul cu care am copilarit. este de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Eu am avut mai multe, majoriate gasite abandonat, si mi-au placut inca 2 pe care au / au avut parintii mei. Nu am nici o poza. Majoritatea au avut o soarta trista. Lista aproximativa: gx2000 pentru copii, am batut coclauri cu asta cand eram mic, gx2000 cu ghidon sportiv si 12 viteze, mers la scoala, dar avea roti subtiri pe 27" care cedeau repede, Bicicleta 'omafiets', marca necunoscuta, achizitionat de strabunica mea intre razboi mondial 1 si 2, nu stiu daca mai este in familia, Batavus flying arrow, ca aici: http://www.rijwiel.net/fietsen/bat/y6612.htm dar cu roti de aluminiu, furat intre timp, Rudge Sport cu 3 viteze in butuc si frane pe tambur actionat prin tije, dat cadoou sorei mele, furat intre timp, Gazelle cu 3 viteze in butuc, frane pe tambur, actionat prin tije, ca pe pagina asta, furat intre timp, Raleigh cu 3 viteze in butut, frane tambur, si seaua brooks, am dat cadou sorei mele, aruncat cand a cedat furca fata, Peugeot pe care am montat 18 viteze pe pinioane si alte lucruri, mergeam pe ea la scoala, 25km pe zi, aruncat de catre mama mea dupa ce am emigrat, Peugeot cu 6 viteze pe pinioane, facut cado unui var, Favorit fara viteze, mergea grea, nu mi-a placut, Union cu 3 viteze in tambur si frana prin pedale, vopsit in multe culori, mergeam cu ea la baut in oras cand eram la liceu, apoi am carat-o prin tara cand mergeam la facultatea, dat cadou, furat intre timp, Gazelle cu portbagaj pe roata fata, dat cadou o colega de facultate. Si acuma un mountain bike Magellan, cumparat de noua, din 2003, nu e prea grozav dar vad ca rezista in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Am si eu in magazie un "Sport" (спорт) rusesc. Nu am habar din ce an e si precis o parte din elemente nu mai sunt cele originale (foi, butuc cu pinioane si janta spate, cauciucuri, sea). Inainte sa-mi iau motocicleta, ma batea un gand sa ma apuc sa o reconditionez sau cel putin sa o aduc intr-o stare cat mai apropiata de original dar am renuntat la idee. O sa pun si o poza, doua cand apuc sa-i fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Connor Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Dintotdeauna cel mai mult in materie de biciclete clasice am preferat acele tipuri de Pegas cu saua lunga dar dinpacate nu am avut niciodata, i prezent am o bicla de XC si una de DH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Tomitza , Puch-ul a fost vandut iar Hercules nu este de vanzare . In situatia in care gasesc ceva semanator , o sa-ti pun o intrebare ,poate te mai intereseaza ideea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Am si eu o Mifa asemanatoare... » Post actualizat in 24 Oct 2014 10:38+ 2 Tohanuri destul de doborate si relativ complete de vandut la preturi modice (~ 50 ron bucata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 eu am avut doar cursiere Vintage,un Colnago de prin '70,o Cilo Ovomaltine iar acum am un Abbey Pro Gold,anul (cred) '73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 fotografii mai pune cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Ale mele asteapta vremuri mai bune.... In primavara vreau sa pun la punct Mifa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Am si eu o piesa din 58' , restaurata de mine de la A la Z ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomytza Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Am si eu o piesa din 58' , restaurata de mine de la A la Z ... o vinzi? Eu caut un Tohan, si seaman al naibii de bine cu el................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Nuu,, nu este de vanzare. Am facut-o pentru mine. Acesta este inainte de Tohan, este primul model de Carpati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 . » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:31 .. » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:33 . » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:34 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 acesta este Tohanul meu T28 in gara la Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomytza Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 . » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:31 .. » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:33 . » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:34 . care este povestea ei? » Post actualizat in 16 Dec 2014 11:01 Am si eu o piesa din 58' , restaurata de mine de la A la Z ... Nuu,, nu este de vanzare. Am facut-o pentru mine. Acesta este inainte de Tohan, este primul model de Carpati. Pacata ). Merita sa o pastrezi si sa o lasi mostenire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 E cumparata de bunicul meu in 74.a fost bicla de duminica.in ultimi 5 ani a stat in casa cu haine pe ea si a ajuns in halul ala datorita umezeli din haine.am pe undeva pompa si cricul(oglinda a rupt-o bunicu' intr-o poarta ).vreau sa o revopsesc dar sa ramana stikerele.dupa o bag de hipstereala in marea bicle,de ,,firma"......daca are cineva un nauman sau alta bicla veche de vanzare la un pret corect(astept oferta pe pm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate