SGS Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) dupa cum spune si titlul vreau niste sfaturi pro si contra despre mersul pe coclauri cu un quad,respectiv cu un cross/enduro. care categorie credeti ca este mai potrivita? P.S. scz daca am gresit categoria unde trebuia sa postez Editat Noiembrie 13, 2014 de SGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 care categorie credeti ca este mai potrivita? care-ti place tie cel mai mult? vrei sa-ti zica cineva cu ce te-ai simti tu cel mai bine? ar cam trebui sa stii tu asta. eventual inchiriaza un atv pt cateva ore si vezi daca-ti place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabster Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 daca vrei sa faci hard, moto este mai putin periculos. spun asta in ideea ca nu cad peste tine 300kg, in caz de "inevitabil". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 La o tura au venit doi insi cu quad-uri. D-alea 2x4, cu lant si schimbator de viteze. Urcau cam peste tot. Doar la trecerea printre copaci aveau probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 pana nu le vei incerca pe fiecare in parte sa vezi ce iti place nu prea putem sa iti dam multe sfaturi .. oricum, daca vrei sa faci doar plimbari prin padure, drumuri forestiere sau ceva lejer merge quadul. Vrei ceva extream, poteci, urcari sanatoase stiu, HARD ENDURO intr'un cuvant, vei avea nevoie de enduro, daca vrei sa faci sarituri si sa mergi doar pe pista de motocross crossul e ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Credeam ca nu-i totuna quad cu atv dar.. la romani toate e difuz inteligibile. Ia-ti ce te coafeaza cel mai tare si nu evita sa testezi inclusiv varianta "rucsac/solo-n bascheti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Quad si ATV sunt sinonime. http://en.wikipedia.org/wiki/All-terrain_vehicle#Four-wheelers Doar in Romania se cheama Quad cele de competitie, 2x4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SGS Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) eu am atv si mam dat si pe cross sau enduro.dar am prieteni cu cross sau enduro ,dar si cu quad si amandoua imi plac.sunt umpic indecis Editat Noiembrie 14, 2014 de SGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Si daca ai ATV, te-ai dat si pe enduro, ai prieteni si colo si dincolo, la ce sfaturi te mai astepti de pe aici? Noi, in general, am sarit direct de la motoare de strada la enduro, nu stim nimic de quad-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate