CzCustoms Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Mersi! Este simsonul lui Catalin din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 Superbe linieri... Linierea MZ-ului meu, a fost facuta tot de "Unguru" si este impecabila... Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 (editat) Liniere Simson Editat August 27, 2015 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 O lucrare facuta de Zoli din Odorheiu secuiesc pentru un Simson Awo Touren pe care il restaurez acum , este si aripa de spate gata dar nu am despachetat-o inca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Pentru atata munca depusa, poate nu era exagerat sa documentezi tu sau maiestrul vopsitor cam jumatate de minut, sa vada ca forma liniilor pe aripa fata e un pic alta, decat ce a tras el acolo. As da si un link, dar nu imi permite browserul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 N-are nic o legatura ... teutul loveste din toarte partile..linii , flacari nu conteaza ...sa fie cat mai multe...Omu' are mana, si nu arata rau,,, Esti invidios pentru ca tu nu ai linii...se poate citi si in cheia asta...Alti care poate , uite , au linii! Pentru atata munca depusa, poate nu era exagerat sa documentezi tu sau maiestrul vopsitor cam jumatate de minut, sa vada ca forma liniilor pe aripa fata e un pic alta, decat ce a tras el acolo. As da si un link, dar nu imi permite browserul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Pentru atata munca depusa, poate nu era exagerat sa documentezi tu sau maiestrul vopsitor cam jumatate de minut, sa vada ca forma liniilor pe aripa fata e un pic alta, decat ce a tras el acolo. As da si un link, dar nu imi permite browserul... Da stiu am sesizat si eu la aripa fata ca a facut liniile in fata mai pe semicerc si nu curbe mai stranse spre 90 grade dar per ansamblu sunt foarte multumit de cum a iesit lucrarea . I-am trimis poze din linkul pus de '' 4bike " cum ar trebui sa iasa dar probabil a omis cum sa faca in fata sau asa a hotarat el la momentul respectiv sa le faca . Nui bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Recomand cz customs Liniat mobra ad-labam și a ieșit perfect. Restul e tăcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Recomand cz customs Liniat mobra ad-labam și a ieșit perfect. Restul e tăcere. sustin /index.php?/topic/114118-jawa/page-120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate