manuel_ktm Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 bravo Marius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 24, 2015 Autor Share Postat Mai 24, 2015 Dans:cred ca deja s-au strans "acolo" cam 9000 euro(stii tu unde!!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Bai, misto! Am povestit un pic la telefon cu Cristi, cand a revenit in tara. Trec pe lista de "to do"; filmuletul e genial! Felicitari pt tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvila_neagra Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Superba tura ! Ati reusit sa ma enervati in cel mai frumos sens ! In 30 de zile termin cu recuperarea la picior si sper sa recuperez si turele pierdute. Un singur lucru n-am inteles, cum numara Mihai lantul de la BMW )) Hai bafta in toate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 azi 26 mai este ziua nationala a GEORGIEI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Soimul Maltez(Sebastian):am reusit prin multa munca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 azi 26 mai este ziua nationala a GEORGIEI! Manuel, mai mergem inca o data si o facem pe indelete! Poate intram si in Azerbaidjan si facem si o baie in Marea Caspica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Frumos ,felicitari.Mi-ar fi placut sa fiu cu voi ,mai ales ca ma car dupa mine cu o bucata de lant pregatita de 530 si presa+ciocan.Bine ca nu a fost ceva mai grav.Nici nu vreau sa-mi imaginez cum te-ai simtit cu motorul defect la naiba-n praznic.Bine ca v-ati intors cu bine cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Frumos ,felicitari.Mi-ar fi placut sa fiu cu voi ,mai ales ca ma car dupa mine cu o bucata de lant pregatita de 530 si presa+ciocan.Bine ca nu a fost ceva mai grav.Nici nu vreau sa-mi imaginez cum te-ai simtit cu motorul defect la naiba-n praznic.Bine ca v-ati intors cu bine cu totii. Lantul s-a rupt intr-o zona civilizata....40km de Varna,motorul lui Manuel a fost tractat pana in port ,dupa care datorita abilitatilor lui Dan si a internetului am gasit un service care ne-a ajutat sa gasim lantul si sa-l montam la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 din greseala am sters filmuletul de la video manager,,,nu mai poate fi vizionat cel de la pagina 4 , asa ca-l bag din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fractura Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 In Georgia si Armenia drumurile principale par bune si foarte bune. Drumurile secundare cum sunt? (asta daca ati intrat pe ele, in harta postata nu apare) In august am sa trec si eu prin tarile astea doua, iar despre starea drumului actuala nu am informatii. Oricum am ramas surprins sa vad ce bine arata drumurile principale la ei, zici ca sunt europenele de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 In Georgia si Armenia drumurile principale par bune si foarte bune. Drumurile secundare cum sunt? (asta daca ati intrat pe ele, in harta postata nu apare) In august am sa trec si eu prin tarile astea doua, iar despre starea drumului actuala nu am informatii. Oricum am ramas surprins sa vad ce bine arata drumurile principale la ei, zici ca sunt europenele de la noi. nu toate drumurile sunt bune.....daca ai motocicleta din avatar o sa te descurci!!!!!!! ca procentaj 60%bunicele.30%proaste.10%rele rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate