badmotorino Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Cum anul acesta am trecut in randul posesorilor de Pegaso,am decis sa profit de vremea bună.Cum nu mai aveam răbdare,nici eu nici colegul Iulian uite ce a ieșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) Peisaje senzationale (pentru cei care au laptopuri si pot sa le intoarca, pentru ceilalti care au monitoare ati pus-o)< daca vrei sa arati ceva, orienteaza si tu pozele sa le vedem si noi. Vreamea a tinut, trageti tare acum cat se poate. Ce traseu ai facut, e in Buzau? Editat Ianuarie 21, 2015 de gabyziggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Frumos . Sa ai parte de multe plimbari fara probleme anul acesta. Si eu tot azi am facut prima tura pe 2015 ,dupa o pauza de o luna... Dar prin oras si cam pe seara. Oricum mi-a bucurat toata luna in care am stat si am reparat la ea .. Sper sa se mai indrepte vremea cat de cat . Vad ca la noi in buzau , incet incet reincepe sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Felicitari pentru destinatia aleasa! ..."totdeauna lucrul tau sa-l incepi cu Dumnezeu"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badmotorino Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2015 Scuze pentru poze...am postat dupa tel.Traseul e in Jud. Buzau.Noi l-am facut asa: Dealul Viei-Pietroasele-Breaza-Naieni-Fantanele-Varf Naieni.Aprox 100 km dus-intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Gata cu exercitiile pentru gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Felicitari, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!! E o motoreta nepretentioasa, usor de intretinut si un consum ft bun. Sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 SUPERB PEISAJUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumyche Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Si astazi se putea face o tura, a fost frumos 9 grade, dar a fost vant taios, echipat bine si cred devine interesata treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badmotorino Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2015 Merge si cu naked ca e asfalt 90%.Soare sa fie ca de restul ne ocupam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Ce tare!! Ma bucur ca iti prieste motoreta pe care ti-am vandut-o! Imi e dor de ea!! Sunt un pic gelos ) Te-ai obisnuit cu ea? Asa-i ca-ti place la nebunie tipu asta de motoreta? Felicitari pentru traseu si la cat mai multe fara incidente. O sa vezi ca o sa ranjesti ca prostu in casca sute, sper mii, de ore cu motocicleta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badmotorino Postat Februarie 5, 2015 Autor Share Postat Februarie 5, 2015 E foarte ok motoreta.Ne-am imprietenit destul de repede.Acum astept sa iasa soarele sa ma bucur de ea. La cat mai multi km si tie fara evenimente,cu noua moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate