AlinAnicai Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 2 imtrebari: Se poate vopsi un costum din piele? cine vopsește piele în Timișoara? Va mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FEAR Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 2 imtrebari: Se poate vopsi un costum din piele? cine vopsește piele în Timișoara? Va mulțumesc. Da,pielea se vopseste prin anumite tratamente si vopsele speciale.Sfatul meu este sa cauti un producator de haine de piele,sigur trebuie sa te poata ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 da-i un google. sigur gasesti, este o firma prin modern pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 da se poate vopsi , vopsea speciala pe baza de apa pt piele apoi lac de protectie pt piele , noi ne ocupam daca trimiteti prin curier(suntem din bucuresti) 0734143000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Eu folosesc Vopel si sunt multumit. E simplu si il faci tu acasa, pe tot ce e de piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 2 imtrebari: Se poate vopsi un costum din piele? cine vopsește piele în Timișoara? Va mulțumesc. pe calea martirilor aproape de piata pe partea cu bcr-ul stiu ca e ceva firma care se ocupa cu vopsit piele au o reclama se vede din drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Dar de stramtat?? al meu cam mare si atarna.e mai complicat cu pielea groasa de la costum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Eu am vopsit o geaca de piele undeva intre zona maria si sinaia, sunt multumit de cum a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Februarie 10, 2015 Autor Share Postat Februarie 10, 2015 Vă mulțumesc pt sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate