Annone Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Sunt ceva mai dotate ? Sunt recunoscatoare daca imi lasati cateva adrese. Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 (editat) Moto24 - Strada Avram Iancu Mymoto - pe Codrii Cosminului Mai era un magazin moto pe Calea Bucuresti vizavi de Mc Doland Nu-s prea dotate . Editat Februarie 20, 2015 de alex.alexey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 (editat) Eu as pune si Kampur http://www.kampurmotors.ro/moto/contact.php Editat Februarie 20, 2015 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRC Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) La moto24 am fost eu de curand... Ma interesa o casca flip-up. Nu aveau nici una, decat vreo 10 integrale (maxim). Asta ca sa iti faci o idee. Editat Februarie 21, 2015 de RRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 depinde ce cauti... moto 24 este profilat pe segment offroad pe cand la mymoto sunt profilati pe segmentul sosea. Preturile sunt comparabile cu cele de pe net si personal recomand moto24 pentru ca macar se straduiesc sa para intereseati. ... aventurile incep la mymoto care din pacate are lacune grave in atitudine si comunicare (ma abtin sa zic mai mult...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 http://www.motto.ro/index.php?route=information/contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naitsirc Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 La moto24 am fost eu de curand... Ma interesa o casca flip-up. Nu aveau nici una, decat vreo 10 integrale (maxim). Asta ca sa iti faci o idee. Salut! S-a deschis de curand in Brasov reprezentanta AJP GRUPO MOTO (vezi aici), producator de motociclete de enduro. De asemenea, comercializeaza si casti de la NAU HELMETS. Au in stoc, momentan, casca flip-up (vezi aici) alba (marimi: M, L) si neagra (marimi: XL, XXL). Pentru mai multe detalii poti suna la numarul 0722 267 754 - Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Mai era si magazinul acela de la faget... nu ii mai retin numele dar baietii sunt foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 la magazinul de la faget au piese si accesorii in mare, slab la capitolul echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate