AK_Raptor Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Eu apelez la Nea Puiu, croitor piele. 0722.950.338 Are atelierul in spate la Spitalul Coltea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 crezi ca poate ingusta la umeri o geaca? io-s mic in umeri si cam toate gecile atarna la umeri ceea ce nu e chiar bine. nu merge sa cumpar masura mia mica pentru ca sunt si f inalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 crezi ca poate ingusta la umeri o geaca? io-s mic in umeri si cam toate gecile atarna la umeri ceea ce nu e chiar bine. nu merge sa cumpar masura mia mica pentru ca sunt si f inalt Pai suna-l si du-te la atelier sa-i arati despre ce e vorba, ca eu nu sunt croitor sa zic daca se poate sau nu. Dar face cam orice la costume, inclusiv reparat fermoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Sa traiesti, batrane forumist Daca pui si o harta unde poate fi gasit atelierul te pupa fetita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Mda, as cam avea si eu nevoie. Geaca e 54 si e ok la umeri dar prea larga la abdomen si talie Thx. Editat Iulie 8, 2008 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cunosc eu bine un pielar supermeserias. Mi-a modificat un costum dintr-o singura piesa la mare meserie, si ieftin. dati-mi un tel sa sa indrum la el. Sta foarte aproape de mine si daca vin personal cu un client i-mi mai curata costumul din cind in cind, gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 io mi-am dus pantalonii la nea dima in militari, pe valea lunga lucreaza cam la jumatate de pret fata de nea puiu de la piata sf gheorghe. 021 434 7039 ii spuneti ca sunati din partea lui alexandru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Eu apelez la Nea Puiu, croitor piele. 0722.950.338 Are atelierul in spate la Spitalul Coltea. Am sunat eu si la manusi nu se baga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Suntem romani si asta se vede... Am o pereche de manusi BĂSE cu care ma inteleg f bine. Nu am gasit niste manusi in care sa ma simt ok (le am de ceva vreme si s-au mulat bine pe mana). Doar ca s-a cam tocit insertia aderenta din podul palmei si mai intra si ceva apa pe acolo... S-or baga astia ce repara pantofi sau alte chestii din piele sa o inlocuiasca cu ceva? Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Caut croitor/croitoreasa care sa imi modifice o pereche de pantaloni din piele de speed, mai mult ajustaj. In bucuresti, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 In spatele statiei de autobuz, vis-a-vis de cladirea Spectrum pe sos. Mihai Bravu...mai precis : 44.446327,26.126706 Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 In spatele statiei de autobuz, vis-a-vis de cladirea Spectrum pe sos. Mihai Bravu...mai precis : 44.446327,26.126706 Succes. La piata Domenii, e un croitor foarte bun si ieftin (are niste preturi jenant de mici). Daca nu ma insel adresa e Str. Ion Mihalache 127 (sau 128), cum vii de la P. Domenii spre P. Victoriei, la 100 de m pe partea dreapta. E un magazin de biciclete, insa inauntru e baiatul asta care are un atelierul de marochinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Multumesc frumos baieti, sanatate multa voua ! La piata Domenii, e un croitor foarte bun si ieftin (are niste preturi jenant de mici). Daca nu ma insel adresa e Str. Ion Mihalache 127 (sau 128), cum vii de la P. Domenii spre P. Victoriei, la 100 de m pe partea dreapta. E un magazin de biciclete, insa inauntru e baiatul asta care are un atelierul de marochinarie. Din pacate aici nu m-au putut ajuta. O sa mai incerc si in alte parti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.king Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 daca te ajuta cu ceva ... in Ploiesti e o doamna undeva langa magazinul OMNIA... in spatele cofetarieri acapulko...! e o doamna acolo... care lucreza extraordinar de bine...! eu mi-am dus costumul la curatat , vopsit. si schimbat cativa arici...! pretul a fost de 120 ron... dar a lucrat de nota 10...! tipa face si costume moto pe comanda...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 As fi mers colegule, dar sunt in Bucuresti. Azi am fost la un atelier, dar mi-a zis ca nu ii poate modifica, ca are valuri nush cum, poate iau capsatoru acum si ii fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.king Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 eu cred ca ar fi mai bine sa te urci in masina sa faci un drum pana la ploiesti... sa vezi ce zice doamna ....! daca vrei eu maine o sa merg pana la ea... s-o intreb daca face modificari... eventual o sa iau si un numar de tel....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 eu cred ca ar fi mai bine sa te urci in masina sa faci un drum pana la ploiesti... sa vezi ce zice doamna ....! daca vrei eu maine o sa merg pana la ea... s-o intreb daca face modificari... eventual o sa iau si un numar de tel....! Te rog frumos ! Astept un raspuns de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Mama mea este croitoreasa:) daca vrei o intreb daca poate sa ii modifice:) Eu sunt din Ilfov,Clinceni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Hello tuturor, De curand mi-am comandat o geaca pe internet din piele super misto pentru mobra mea (GSX-R 750), totodata mi-am luat si o armura Dainese Wave Neck. Pozele de mai jos sunt cu amandoua. Armura ca orice Dainese a venit super misto si la fix pe mine , in schimb geaca era mult prea larga desi specificasem ca doresc M nu numai in comanda, dar si prin e-mail Am cautat o gramda pe cineva care sa se ocupe de modificari pentru geaca de piele si nu am reusit, fiind mereu expediat cu "aaa pai la asta e de munca si la manci si in laterale, etc" .. Am gasit un tip, un italian care face minuni si lucreaza orice geaca si este foarte, foarte serios. Mie pentru montat elementele din armura sub geaca, modificare completa geaca ca sa-mi vin mie mi-a luat 150 RON. Tipul se numeste Franco Fermon si aveti mai jos datele lui de contact: 0763.069.564 0745.818.458 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 mersi de pont. adevarul e ca unde e de munca si nu doar de luat bani pe cusut nasturi si schimbat chei de fermoare,nimeni nu se baga...deh,banii cresc in copaci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nic0las Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 un LIKE mare pt informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Super sfat...sper sa nu am nevoie insa..luni imi vine echipamentul full de pe Louis si sper sa mi se potriveasca daca nu s-ar putea sa apelez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 imi cer scuze pentru literele lipsa m-am grabit sa ies la clubareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Nu pui pozele in rezolutie mai mare, acum sunt mici ca thumbnails-urile ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 thumbnails ca thumbnails,eu vreau sa vad munca finala...si daca a putut sa coasa frumos,sau a cusut din 2 in 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate