m72story Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) Salutare, caut un set de pinioane pentru o cutie DNEPR, viteza a a-4-a varianta fugă, din pacate nu stiu raportul. Pinioanele se vor folosi pentru acest prototip Multumesc Editat Martie 3, 2015 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 incearca sa dai de Naie din Giulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) http://www.ural-zentrale.de/product_info.php/info/p359_Pinion-set-longer-4th-gear.htmldaca-l au astia atunci il are si Gaspar daca ii zici sa numere 25 de dinti, daca poate. Editat Martie 3, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) La trenul fix are un dinte in plus, iar la cel mobil are unul in minus. Nu cred ca poti inlocui doar pinioanele, cu toate ca a IV-a de la fix este demontabila. Eu am incercat si nu calca dantura bine, avea o usoara rontaiala... iti trebuie tot setul. Editat Martie 4, 2015 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Mai 5, 2015 Autor Share Postat Mai 5, 2015 (editat) Salutare, până la a-4-a am o treaba cu a-1-a și anume: -am doua cutii de viteze, ambele cam obosite, una dintre ele din fericire cea mai puțin obosită are a-1-a mai scurta , ceva cu 9 dinți spre deosebire de cealaltă care are 10, nu știam că au fost diferențe și la treapta a-1-a însă mergând cu ataș este un avantaj . Editat Mai 5, 2015 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 http://forum.dnepromoto.com/predlagaetsya/prodam-uskorennye-shesterni-3-4-peredachi-v-kpp-dnepr/15/ a 3-a(18/29 19/28) , a 4-a (23/24 22/25) 250 de grivna perechea.... Trebuie umblat si la a 3-a pentru ca altfel ramane 'spatiu mare' intre a 3- asi a 4-a.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 20, 2019 Autor Share Postat Iunie 20, 2019 In incercarea de a mai resuscita siteul care este mort insa nu si ingropat, mai vin cu o parere: Am montat pentru a-4-a la cutia de Nipru raportul 25 cu 22 cumparat de mai jos: http://wd.at.ua/shop/3130/desc/shesternja-mt-chetvertoj-peredachi-uskorennaja-25-na-22 Pentru cei care au atas si merg la drumuri lungi, vor sa menajeze motorul insa nici nu vor ceva atat de radical precum 25- 21, poate fi o solutie. Trecerea de la raportul de a treia care este standard, la raportul acesta este una moderata pe care eu personal nu am simtit-o chiar critica, cum era cazul la 25-21. Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate