alex_chirita Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) salut nu e nimeni pasionat de trial ? eu as vrea sa imi cumpar o motoreta de trial eventual un gasgas de 300 am inteles ca sunt cam cele mai bune ..nu ma pricep ...astept opinii ....chiar si oferte prin mesaj privat daca vineva vinde asa ceva .... Editat Decembrie 14, 2006 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 mie mi-ar placea sa incerc una. In primul rand din curiozitate. In al doilea rand cred ca ar fi un antrenament bun pentru enduro. Stiti pe cineva care are o astfel de aratare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Explorer Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 mie mi-ar placea sa incerc una. In primul rand din curiozitate. In al doilea rand cred ca ar fi un antrenament bun pentru enduro. Stiti pe cineva care are o astfel de aratare? Am eu un Beta Rev3 270cmc din 2004, stare impecabila Si eu l-am luat pt. antrenament (enduro); sa sti ca este un bun mod de-a invata noi lucruri cu el, dar din pacate, eu nu-mi permit sa tin 2 motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 m ar tenta in principal din curiozitate, dar si pentru greutatea minuscula(70-80 kgs) fata de motoarele de enduro.probabil ca senzatia este total diferita, avand in vedere specificul acestui tip de motoreta. asteptam opinii de la cei care au incercat si enduro si trial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 m-am dat eu cu un gas-gas de 250 la intrunirea d la targoviste!! e bestial. Am mers vreo 50 m p-o roata cu a 3-a si m-am cocotzat pe tot felul d chestii(banci, sarit buturugi...etc). Motorul era adus de nea' Mircea de la gas-gas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 13, 2006 Autor Share Postat Decembrie 13, 2006 eu caut sa imi cumpar unu am vazut deja oferta de mai sus mai astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 eu caut sa imi cumpar unu am vazut deja oferta de mai sus mai astept oferte Modelo TXT PRO 250 Motor Cilindrada 247,7 cc. Tipo MonocilĂndrico dos tiempos con admisiĂłn por lĂĄminas directamente al cĂĄrter. Sistema de refrigeraciĂłn LĂquida. DiĂĄmetro x Carrera 72,5x60 mm. Carburador Dell'Orto* PHBL 26 BS. Encendido Volante magnĂŠtico digital CDI Kokusan*. Selector Selector coaxial de Gas Gas*. (Patentado) Embrague Mando hidrĂĄulico de 1/3 discos de progresividad regulable con diafragma de Gas Gas*. (patentado) Caja de cambios 6 velocidades Sistema Four / Six de Gas Gas*. (Patentado) TransmisiĂłn Primaria por engranajes, secundaria por cadena. Engrase cojinetes cigĂźeñal. Continuo por Bypass aceite motor. Engrase motor Mezcla 2,5%. E. cambio y embrague 550cc. de aceite tipo S.A.E 10W40. Cuadro Cuadro: Perfil elĂptico en CR-MO SuspensiĂłn delantera Horquilla telehidrĂĄulica regulable Marzocchi* diam. 40mm. SuspensiĂłn trasera Sistema de progresividad variable con monoamortiguador Ăhlins*. Freno delantero Disco de 185mm de diĂĄmetro con pinza de cuatro pistones AJP*. Freno trasero Disco de 150mm de diĂĄmetro con pinza de dos pistones AJP*. Rueda delantera De 32 radios con llantas de duraluminio con neumĂĄtico 2,75x21 Michelin* Trial. Rueda trasera De 32 radios con llantas de duraluminio con neumĂĄtico 4,00x18 Michelin* Trial sin cĂĄmara. Mando acelerador Domino*. Protector motor Construido en Ergal*. Pedal arranque Aluminio forjado. Pedal de cambio y freno: Aluminio forjado con puntera retrĂĄctil. Medidas Distancia entre ejes 1.330 mm. Altura asiento 665 mm. Capacidad depĂłsito 3.1 litros. Peso en vacĂo 68 kg. TXT PRO 200 (2006) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Dar chiar va pricepeti la trickuri din astea? Scuze ca ma bagin seama, dar intrebarea care ma intriga este: pentru trial, nu trebuie un background puternic de BMX sau Mountain-Bike ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) cateva poze de la Caransebes Editat Decembrie 13, 2006 de redplanet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 mie mi-ar placea sa incerc una. In primul rand din curiozitate. In al doilea rand cred ca ar fi un antrenament bun pentru enduro. Stiti pe cineva care are o astfel de aratare? Are TEO din Cimpulung una si destul de ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 Are TEO din Cimpulung una si destul de ieftina (cam 1000 euro) un numar de telefon ceva?sau mai multe detalii eventual poze etc ?sunt interesat cateva poze de la Caransebes cam la ce pret se vinde motoreta? Dar chiar va pricepeti la trickuri din astea? Scuze ca ma bagin seama, dar intrebarea care ma intriga este: pentru trial, nu trebuie un background puternic de BMX sau Mountain-Bike ? nu am background in spate de bmw dar ma descurc cel putin asa vreau sa cred... acuma note nu imi pot da eu ....dar eu caut sa imi iau un trial ca sa invat din ce in ce mai multe..performante la varsta mea (26) sigur nu vor mai fii sunt foarte batran pentru performante dar am background de alte sporturi cu motor si cred ca m-as descurca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 nu am background in spate de bmw Apai nici eu...Eram curios. Dar cred ca pentru cei care au experienta cred ca e tare distractiv. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Are TEO din Cimpulung una si destul de ieftina Tel TEO 0723363446 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 chiar asa putini pasionati de trial avem pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 frateeeee nu imi vine sa cred ca asa putini sunt cei carora le place trialul ......faci cam ce faci cu un motocross......hai ma baieti nu ma dezamagiti .....1.vreau trial vinde cineva unu ? 2...caut anturaj pentru cand imi voi lua trial .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 Cu un trial, te scoti destul de ieftin ! Poti exersa in propria ograda, pe bolovani, pe garaj, pe casa, pe mese, etc. ! ........... In gospodariile altora ! Scuze ! Am glumit ! Sa nu te superi ! nu ai de ce sa te scuzi ...chiar asa este trialul il iau il scot in fata casei si dau drumu la treaba daca beau ceva incep si o iau cu el prin casa de la etaj la parter si invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 dap, misto bestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Trialul e f tare..dar sunt foarte scumpe motoarele de trial,in special ca nu fac prea multe marci asa ceva(eu stiu doar doua:gasgas si beta).Eu mias lua asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 trialu' e o treaba...se merita...nu mi-as lua, insa, as incerca sa-mi fac first, cat mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Exista ceva concursuri de trial in Romania? A auzit cineva despre asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 2007 Milano Indoor Motocicleta de Trial concurs: 51 minute: 457 mb http://tv.isg.si/site/?q=filebrowser/chris_trial Click pe Trials 2007 Video.avi si Save Target As. Asta-i un rip de TV. Deci calitatea videoului ii bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KCy9nrchqFI Imi place acest video. It's Fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Poze de pe GasGas 2007: http://img3.tar.hu/ktmduke640/img/29809739.jpg http://img3.tar.hu/ktmduke640/img/29809714.jpg http://img3.tar.hu/ktmduke640/img/29809685.jpg http://img3.tar.hu/ktmduke640/img/29809667.jpg http://img3.tar.hu/ktmduke640/img/29809629.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) Se poate descarca video 2007 febr. Indoor Barcelona Championship de trial. Video si sunet de calitate. Download: http://chris_trial.extra.hu/2007_barcelona.html Neaparat trebuie sa vedeti si voi. Ii super tare. Editat Mai 17, 2007 de F_Krisztian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Trial cu motocicleta: Indoor 2005. DVDRip, deci calitatea videoului si a sunetului este foarte bun. lungime: 1:43:00 ~700 mb Server rapid! Download: http://trialmotor.hu/files/video/verseny/2007/indoor_05.avi (Right click -> Save target as) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate