Sari la conținut

Telescoape lucreaza inegal ?


Postări Recomandate

Salut tuturor, ma adresez voua cu problema ciudata referitor la un schimb banal de simeringuri si ulei la un Mz Baghira 660 Street echipat cu telescoape Marzocchi. Cand am terminat operatiunea am observat ca cel din stanga nu vrea sa se amorseze de parca nu bagasem deloc ulei. Cel din dreapta lucreaza frumos. Am incercat sa-l tot comprim sa-i reglez compresia dar tot nu amortizeaza. Am verificat in manualul de reparatie si am observat ca partea de cartus nu este la fel. L-am desfacut iar si am observat ca cineva montase gresit acea parte, am reasezat piesele dupa schema, am reumplut cu ulei si parca acum se simte ceva amortizare dar mi se pare putin.

Sa fie asa oare motorul constructiv sau tot este o problema ca nu lucreaza egal? Atasez in link cu manualul de reparatie al acestui tip de telescoape. Va rog ajutati-ma cum sa procedez.

 

http://theoldwoolshop.co.uk/mz/Front_Forks_Manual.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca in pagina 5 a manualului pus de tine ai disfunctionalitati ,cauze si rezolvare in functie de modul de functionare al telescopului incearca rezolvarea de acolo in functie de problema care o ai poate te ajuta....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

amortizorul stang se ocupa de compresion, amortizorul drept de rebound(cum stai pe motocicleta), e perfect normal sa se simta diferit cand le apesi pe fiecare in parte. in rest numai tu stii ce ai facut acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am lamurit numai ca daca nu aveam acel ghid de reparatie nu-mi dadeam seama ca cineva lucrase inaintea mea la acea jamba deoarece piesele erau intr-o alta succesiune (gresita) si asa chiar nu lucra deloc. Acum intr-adevar opune rezistenta la compresie. Oricum ciudata solutie construnctiva, puteau sa le faca ca pe cele clasice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...